miercuri, 20 aprilie 2011

Deşi străzile sunt neasfaltate, Oprescu dă 1,5 milioane de euro pentru copaci şi jardiniere în Centrul Istoric Mai mult: Deşi străzile sunt neasfaltate, Oprescu dă 1,5 milioane de euro pentru copaci şi jardiniere în Centrul Istoric - Ştiri interne | Libertatea.ro

Romania trebuie salvata!
libertatea.ro
19 Aprilie 2011, Ora 21:53

După ce a amânat asfaltarea străzilor din Centrul Vechi al Capitalei, Municipalitatea vrea să cheltuiască nu mai puţin de 1,5 milioane euro pentru a planta copaci, jardiniere şi a monta bănci pentru relaxare.

Trei zone din centrul vechi al Capitalei, respectiv Piaţa cu Flori, Piaţa Sf. Dumitru şi Piaţeta Lipscani vor fi amenajate şi dotate cu mobilier urban, potrivit site-ului b365.ro. Vor fi instalate 105 jardiniere din piatră naturală, 120 de bănci, dar şi 120 de coşuri de gunoi. În plus, contractul implică şi plantarea a 50 de copaci, instalarea a 400 de plăcuţe cu numerele imobilelor şi 72 de plăci cu denumirile străzilor. Durata investiţiei va fi de 61 luni.
Primarul general, Sorin Oprecsu, a declarat luni că reabilitarea străzilor din centrul vechi va fi terminată în luna iulie a acestui an.