sâmbătă, 10 aprilie 2010

Berceanu nu are bani de drumuri, dar dă salarii de mii de euro

Romania trebuie salvata!
Cotidianul.ro
09 Apr 2010 Dan Zavaleanu

În timp ce Ministerul Transporturilor nu are bani nici măcar pentru astuparea gropilor, angajaţii companiilor din subordinea ministerului vor primi şi anul acesta salarii de mii de euro.
Salariații de la Romatsa, Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă sau la metrou încasează lunar salarii foarte mari. Astfel, salariul mediu brut la Romatsa se ridică la 13.721 de lei/lună, în timp ce la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă se ridică la 4.793 de lei. Nici angajaţii Metrorex nu o duc mai rău. Vorbim de salarii ce ajung la 3.776 de lei. La AFER, salariul mediu brut se ridică la 3.482 de lei, iar la ARR la 3.170 de lei.
Tot bine plătiţi sunt şi angajaţii de la Gevaro SA - CFR Călători, unde salariul ajunge la 2.318 de lei/lună, angajaţii de la Electrificare CFR SA primesc un salariu mediu de 2.316 lei, în timp ce salariaţii GEI PALAT - CFR SA au un salariu de 2.193 lei/lună.

Asta în timp ce ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, îi avertiza pe şoferi că anul acesta nu va mai avea bani pentru reabilitarea drumurilor publice.
Sumele avute la dispoziţie în acest scop au fost cheltuite pentru deszăpezirea drumurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu