sâmbătă, 10 aprilie 2010

Libanezul lui Tăriceanu a tras B.N.S. la propriul hotel

Romania trebuie salvata!
Catavencu.ro
Acest articol a aparut si in Academia Caţavencu din 07 Apr 2010

Biroul de Investigatii
 
 
Mohammad Murad, sau libanezul lui Tăriceanu – fostul premier a cumpărat de la Mohammad nişte imobile, la preţuri preferenţiale, iar libanezul a primit de la nişte primari liberali cîteva contracte preferenţiale –, este proprietarul mai multor biznisuri de pe la noi, printre care cazinoul Phoenicia din Bucureşti, lanţul de magazine fast-food Spring Time sau nişte hoteluri pe litoral şi prin nişte staţiuni.




Ei bine, deşi n-are treabă cu Paştele, afacerile libanezului au înviat puţin chiar înainte ca românul creştin să se aşeze la masa cu miel şi drob. Revirimentul afacerilor a constat într-un contract de management valabil un an de zile, semnat între libanez şi firma BN Sind Balneo Turism SRL, prin care aceasta din urmă se obligă să aducă, de unde ştie ea, o armată de turişti în hotelurile Majestic, din staţiunile Jupiter şi Olimp, controlate de libanez.
Întreaga afacere valorează cam un milion de europterix şi, spre norocul libanezului, este un biznis sigur.




Pentru că, în fapt, BN Sind Balneo Turism SRL, firmă înfiinţată pe 5 martie 2010, este firma Blocului Naţional Sindical, condus de Dumitru Costin, iar administrator al societăţii este Minel Ivaşcu, secretarul general al sindicatului. Başca, pentru ca toată treaba să fie clară, nou- înfiinţata agenţie de turism sindical a primit şi un sediu, în Phoenicia Business Center, controlat de acelaşi Mohammad Murad. Şi uite aşa, sindicaliştii vor merge la mare, pe banii lor, prin agenţia şefilor de sindicat, la hotelurile biznişmenarului libanez. Normal, profiturile agenţiei de turism vor rămîne ale agenţiei de turism. Că doar, sindicalist sau nu, Dumitru Costin nu e un filantrop. Acum, pentru ca treaba să meargă la adevărata ei capacitate, mai trebuie doar ca sindicaliştilor din BNS să le fie satisfăcute revendicările. Cum care revendicări? Cele pe care le vor expune la viitoarele greve, fireşte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu