marți, 20 octombrie 2009

Mister: Cat de bogati sunt parintii lui Boc?

Romania trebuie salvata!

Dupa venirea lui Boc la sefia guvernului, presa a consacrat spatii destul de largi, cum era si firesc, familiei acestuia, inclusiv batrinilor sai parinti, Ana si Ioan. Am aflat, astfel, despre ei ca au dus-o greu, ca traiesc azi dintr-o pensie de 550 de lei, la un loc, si ca au avut de crescut cinci copii.




Mai nou, insa, o declaratie ciudata a fiului cel mic, actualul prim-ministru, rastoarna lucrurile si trimite cu gindul la o familie mai mult decit instarita, cu posibilitati financiare zdravene, ceea ce inseamna ori ca sotii Boc si-au falsificat nitel biografia, ori, mai probabil, ca micul lor fiu arunca declaratii in functie de interesele sale de moment.



Potrivit lui Emil Boc, intr-o declaratie data Realitatii TV duminica seara, la emisiunea "Zece pentru Romania", parintii sai, care locuiesc la tara, in satul Rachitele din Ardeal, ar fi avut posibilitati materiale atit de mari, pe vremea regimului comunist, incit ar fi putut construi cinci vile pentru cei cinci copii ai lor, transmite Inpolitics. "Puteau sa ne faca vile la toti copiii, in sat, sa avem de toate, au preferat sa ne ajute sa facem scoala si am facut toti scoala, ca au considerat si a fost un bun-simt taranesc sa faca copilul scoala" este declaratia ad-literam a premierului.



Declaratia premierului intra in contradictie cu "realitatea" faptului ca mama sa, potrivit unor afirmatii anterioare, lucra ca femeie de serviciu la primarie, iar tatal la groapa de var, iar apoi in mina. In prezent, cei doi au, la un loc, o pensie de numai 550 de lei.
 
9am.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu