joi, 31 martie 2011

Culmea nesimţirii! Europarlamentarul Adrian Severin stă în chirie la stat

Romania trebuie salvata!
Libertatea.ro
Radu Nistor 31 Martie 2011, Ora 07:58

Deşi are în conturi aproape un milion de euro şi deţine două case, fostul pesedist europarlamentarul Adrian Severin preferă să locuiască într-o casă a Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului şi Protocolului de Stat (RA-¬APPS), unde plăteşte o chirie sub preţul pieţei, întrucât este subvenţionată de stat
Severin are locuinţa de la stat pe Şoseaua Kiseleff, din Bucureşti încă din anul 1991 când a deţinut funcţia de vicepremier în guvernul Forntului Salvării Naţionale (FSN) condus de Petre Roman. Conform legilor în vigoare, demnitarii în funcţie primesc de la RA-APPS o locuinţă de serviciu în care pot locui doar pe perioada mandatului, după care aceasta este predată din nou statului. Cum, fostul PSD-ist nu mai deţine o funcţie în statul român din 1997 când a fost ministru de externe, nu se poate explica de ce Severin nu a părăsit imobilul RA-APPS. Adrian Severin este cercetat într-un caz de corupţie în Parlamentul European, el fiind acuzat că luat bani din partea unor grupuri de interese pentru a modifica legile Uniunii Europene în favoarea acestora şi în detrimentul a milioane de cetăţeni ai Uniunii.Cu toate că a fost exclus din rândul socialiştilor europeni şi a demisionat din PSD,acesta nu vrea să plece şi din funcţia de eurodeputat.

Un comentariu:

  1. Mai nene mai, ce sta dracu asta pe om! Nu se mai satura, nu-i mai satura nimic pe astia. Au banii furati de la stat, din buzunarele noastre, au familile arenjate bine in functii marete. Ce mai vor ma? Chiar vor sa ne vada cum stam legati in lanturi si sa le dam in gurita sa pape?
    Cati sunt ca el? Voiculescu, Geoana, Petre Roman, Tiriac, si toate sediile de partid. Si sunt atatea familii care nu au unde sa-si creasca copii.
    Halal lume, ne-a zapacit de tot puterea banului. Romanul nu a fost asa intotdeauna!

    RăspundețiȘtergere