luni, 24 noiembrie 2008

Dorm prost

Chiar daca soarele rasare in fiecare dimineata la mine si la inca 22 milioane de romani, doar cativa se pot bucura de el.
Sunt curios dece unele intrebari nu se pun politicienilor si mai ales celor de la Agentiile de Monitorizare, FISC, ANI, DNA. Cum ar fi:
1. Ce venituri ai?
2. Cum ai cumparat ....?
3. Cum a cumparat sotia, familia...?
4. Cum justifica averea?
Si dece nu e inchis nici un corupt? Sa inteleg ca toti sunt curati?
Cum de aia care au o casa, 2,3, au mai primit de la stat alta?

Concluzii:
Se vede clar ca este un sistem bine impamantat, un sistem mafiot.
Daca nu ne trezim si nu o sa facem ceva concret acest sistem nu va fi doborat nici intr-o mie de ani.
Ei isi asigura fiecare miscare, fiecare prada in familie in sistem.
Daca soarele nu ar rasarii si la mine poate ii lasam in voia Domnului. Dar viitorul ni-l asumam.

Nu inteleg mai nimic..., e inca liber?

Aglomeraţie mare în campania electorală a Partidului Social-Democrat din Vrancea. Pe lîngă mititei şi bere, şi numărul de auto­turisme de fiţe pe cap de locui­tor al judeţului a crescut spectaculos. Responsabil pentru asta este baronul PSD Marian Oprişan, care a strîns toate maşinile priete­nilor, rudelor şi chiar maşina sa de serviciu şi le-a pus la dispozi­ţia candidaţilor PSD la alegerile pentru Parlament din această perioadă. Vorba vine "ale rudelor şi prietenilor". Academia Caţavencu v-a dezvăluit într-un articol din 15 octombrie anul acesta 2008 că Marian Oprişan are o grămadă de maşini scumpe, însă nici una în­matriculată pe numele lui, motiv pentru care declaraţia sa de avere îl descrie ca fiind un sărăntoc cît se poate de cinstit.
Stimaţi vo­tanţi, băi, cetăţeni, nu vă lăsaţi însă păcăliţi de pesedeu. De exemplu, prin Focşani se plimbă acum un Nissan Navara împachetat în autocolant roşu cu sigla PSD, care poartă pe parbriz chiar numele stăpînului: „Oprişan“. Acesta este unul dintre autoturismele şefului Consiliului Judeţean, el fiind înmatriculat pe numele fra­telui secretarei acestuia. De ase­me­nea, din colecţia baronului mai fac parte şi un Audi A8, un Mercedes GL şi o Toyota Landcruiser, două dintre acestea fiind, pe hîr­tie, ale mamei sale. În total, pese­distul care îi pune pe „vrînceni pe pri­mul loc“ – sperăm să nu fie vorba de „locul mortului“, cel din dreapta – deţine autoturisme în va­loare de 210.000 de euro. Tot pentru campania electorală a candidaţilor PSD din Vrancea este folosită şi maşina Consiliului Ju­deţean, un Volkswagen Touareg, pentru că, evident, numai cu gipa­nul poţi să îi convingi pe oameni să voteze ce-i mai bun pentru ei. Alt 4x4 folosit în campania PSD este Mitsubishi-ul directoarei pu­blicaţiei Monitorul de Vrancea, ziar de casă al partidului lui Geoa­nă, aflată în relaţii foarte bune cu baronul Oprişan. Deputatul social-democrat Cristian Dumitrescu contribuie şi el la co­lecţia de gipane de campanie ale PSD cu un Jeep Grand Cherokee, învelit cu autocolante de partid. Mai multe informaţii despre candidaţii din Vrancea pentru alege­rile parlamentare puteţi găsi şi în "Lista candida­ţi­lor pătaţi" pentru judeţul Vran­cea. Iar fotografii cu autoturismele – furnizate de colegii noştri de la Jurnal de gherilă

Doamne in ce tara traiesc?!

Vicepresedintele FRF continua sa dirijeze discret arbitrajul romanesc, implicandu-se personal in delegarile la toate nivelurile. Cu aceasta indeletnicire, sub stricta coordonare a lui Mircea Sandu, "Bebita" a reusit sa faca un hattrick spectaculos de vile de lux.
Andrei CoandaAdalbert Kassai a ajuns la FRF in baza prieteniei cu Mircea Sandu. Cei doi au fost colegi la Sportul Studentesc, iar pasiunea pentru chiolhanuri de calitate i-a unit pe viata. Fost angajat ca ospatar inainte de Revolutie, Bella a ajuns in 1990 in structura administrativa a Federatiei, fiind responsabil cu protocolul. A parcurs toate treptele, a incasat aceeasi prima ca si jucatorii "Generatiei de aur" si a devenit un personaj influent in fotbalul romanesc, ghidonat din umbra de seful Sandu. In 1998, Kassai s-a autodenuntat intr-o emisiune televizata, atunci cand Steaua a castigat campionatul la mustata in fata Rapidului, iar Copos l-a acuzat ca l-a "facut" cu arbitrii. "Nu-i de-ajuns ca am muncit cinci ani gratis pentru tine, George?", i-a spus "Bebita" patronului giulestean. Lumea vorbeste, insa, ca de fapt munca fusese rasplatita cu varf si indesat, Copos facandu-i practic cadou lui Kassai o vila de lux pe strada Roma, cu ajutorul lui George Padure, primar al Sectorului 1 la acea vreme, pe care "oficialul" FRF o detine si acum. Tot prin intermediul delegarilor, Kassai a ajuns, la un moment dat, sa faca afaceri cu Petrom, prin prisma relatiilor bune pe care le avea cu sefii Petrolului Ploiesti. La un moment dat, el a avut si o firma, dar, pentru a nu da de banuit, aceasta a fost trecuta pe numele sotiei. In acelasi stil viclean, Kassai a reusit sa isi mai treaca in palmares doua vile de lux: una situata langa manastirea Casin, iar cealalta la Snagov, in apropierea prietenului Mircea Sandu. Surse din cadrul Federatiei sustin ca, in ciuda aparitiei lupilor tineri, Ionut Lupescu si Florin Prunea, mana dreapta a "Nasului" continua sa aiba o influenta importanta in fotbalul romanesc si sa faca jocurile in arbitraj

Uite criza economica la romani!

Parlamentul combate criza cu 50 de masini de lux, fiecare in valoare de pana la 70.000 de euro! In plina campanie de reducere a cheltuielilor la institutiile de stat, Camera Deputatilor a demarat procedurile de achizitionare a 50 de masini.
Este vorba despre autoturisme de oras cu tractiune integrala. Preturile sunt cuprinse intre 55.000 si 68.000 de euro. Achizitionarea a fost prevazuta in bugetul Camerei Deputatilor pe anul in curs si a fost aprobata inca de pe 5 martie.Valoarea contractului este estimata intre 8 si 10 milioane de lei.Sursa: Realitatea, astazi