miercuri, 10 martie 2010

6/49 inca o intrebare fara raspuns?!

Romania trebuie salvata!

Cum de a castigat iar cineva din cadrul armatei???
Nu conteaza ca e cel care a ordonat etc, etc... , poate fi doar o coincidenta! Dar, iar cadru...?

Tot romanul de rand traieste in minciuna, nu avem oameni care sa se gandeasca la oameni!

"Calaul" lui Ceausescu a tras potul cel mare la Loto 6/49

Romania trebuie salvata!
9am.ro
10 Martie 2010


Fostul sef al unitatii militare in care au fost executati Elena si Nicolae Ceausescu este unul dintre castigatorii marelui premiu la 6 din 49, potrivit Adevarul.ro.

Loteria Romana a confirmat ca un grup de 15 prieteni din Targoviste a castigat, duminica seara, peste 7 milioane de lei. Liderul lor este unul dintre personajele-cheie ale Revolutiei.
Marele premiu la Loto 6/49, in valoare de 7.156.255,76 de lei, merge in Dambovita. Potrivit reprezentantilor Loteriei Romane, potul a fost castigat, la comun, de 15 norocosi din Targoviste. Printre ei se afla si generalul in rezerva Andrei Kemenici (73 de ani), fostul comandant al U.M. 01417 Targoviste, unde au fost executati fostul dictator Nicolae Ceausescu si sotia sa Elena, a descoperit Adevarul.ro.
Kemenici sustine ca, desi in acte apar 15 persoane, de fapt sunt in spate 30 de familii. „Pe acte suntem 15, dar de fapt sunt aproape 30 de familii fericite. S-a jucat maxim 20 de lei de persoana", a precizat Kemenici pentru NewsIn. [Premiul Loto de 1,7 milioane euro a fost castigat]

Acesta a adaugat ca, de cand a aflat ca a castigat, se gandeste in permanenta ce va face cu banii. Prin urmare, va apela la o reuniune familiala pentru a stabili prioritatile. Este insa convins ca va ramane in acelasi apartament de doua camere.

„De doua zile ma gandesc si caut prioritatile. Sunt 30.000 de euro de persoana. Daca ma gandesc bine voi ramane tot in apartamentul de doua camere. Trebuie sa facem un consiliu de familie si sa vedem ce e mai important", a precizat generalul in rezerva.

Kemenici a marturisit ca va imparti banii cu cele doua fiice, de la care are doi nepoti si un stranepot, dar nu in mod egal, ci in functie de necesitati. Kemenici spune ca a crezut mereu ca va castiga

Unii n-au bani de aspirină, dar cumpără tomografe

Romania trebuie salvata!
Cotidianul.ro
Azi - 14:42 Aura Costea


CJ Brăila nu se mai opreşte din cumpărarea tomografelor şi a altor aparate de diagnostic, deşi Spitalul Judeţean nu i le-a cerut pentru că s-a dotat din fonduri europene. Vă mai amintiţi, probabil, că la inceputul anului CJ Brăila a atribuit un contract cu valoarea de 1,500,000 ron firmei SIEMENS SRL din Bucureşti. Ei bine, aceeaşi firmă mai primeşte unul în valoare de 851,850 ron. Anunţul a fost publicat pe 11 februarie, tot pe un site arăbesc.
Numarul anuntului in JO: 2009/S233-333247 din 03.12.2009


SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI

Contract nr: 26 Denumirea: furnizare aparat diagnostic cu raze X proiect Echip Amb de Specialitate integrat Sp TBC Braila

V.1) Data atribuirii contractului 2/9/2010

V.2) Numarul de oferte primite 1



În condiţiile în care la Spitalul Judeţean există în acest moment 2 echipamente de diagnosticare imagistică- unul provenind dintr-un proiect european cu finanţare neramburasbilă, altul cumpărat pe bani grei de CJ, fără ca beneficiarul, adică spitalul, să-i solicite acest lucru, Consiliul Judeţean Brăila a dotat si spitalul TBC cu echipament de diagnosticare. Pentru această nouă achiziţie făcută tot de la SIEMENS SRL cineva a încasat din nou un comision gras.

Era să uit.

Pentru Concivia şi-a dat şi un bonus în valoare de

565,600 ron pentru lucrarea de închidere a terasei de la cabinetul etajului I Corp D Palat Administrativ.

Ca un exerciţiu de perspicacitate, ghiceste cineva câte ilegalităţi sunt în faptele enumerate?