joi, 17 ianuarie 2013

Alternative de cazare pentru parlamentarii cu alocatia taiata

Romania trebuie salvata!
Alice Gheorghe, 16 Jan 2013exclusiv
wall-street.ro


Parlamentarii care nu detin case in Bucuresti ar putea fi nevoiti sa isi caute cazare la hotelurile cu cel mult trei stele sau sa isi inchirieze un apartament, in contextul in care alocatia pentru cazare va fi redusa de la 7.500 lei la 4.000 lei. Afla ce alternative le ofera hotelierii din Bucuresti.





Liderul deputatilor PNL, Dan Radu Rusanu, a declarat ca parlamentarii vor beneficia de 4.000 de lei pentru cheltuielile de cazare, obtinuti in baza unei declaratii pe propria raspundere ca nu detin locuinte in Capitala, urmand ca fiecare dintre acestia sa opteze pentru forma de cazare.

El a sustinut, la finalul discutiilor care au avut loc la biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ca reducerea privind cheltuielile de cazare per parlamentar se vor reduce de la 7.500 de lei lunar la 4.000 de lei, conform Mediafax.

Asadar, parlamentarii obisnuiti cu hotelurile de cinci stele, precum Radisson Blu, vor trebui sa se uite si catre hotelurile mai slab cotate.


Ce spun hotelierii
"Nu cred ca parlamentarii vor gasi cazare la hotelurile de patru stele, in special la cele din lanturi hoteliere sau dintre cele noi. Cel mai probabil vor gasi la trei stele. La noi cazarea pentru termen lung costa in jur de 65 euro pe noapte, deci in niciun caz nu ar putea fi cazati",a declarat pentru Wall-Street.ro Gratiela Badicu, director general al Le Boutique Hotel Moxa, unitate de cazare de patru stele.

De aceeasi parere este si Alin Burcea, proprietarul agentiei de turism Paralela 45, care conduce hotelul Stil de patru stele din Bucuresti.

"Este foarte putin. 30 de euro camera single nu cred ca gaseste cineva in Bucuresti la patru stele. Minim ar fi 190-200 lei, pe termen lung, la stele", a spus Alin Burcea.

Ion Antonescu, omul de afaceri care detine agentia de turism Marshal Turism, hotelul Marshal (3 stele) si Hotel Marshal Garden (5 stele) crede ca la aceasta suma parlamentarii ar putea fi cazati fie in hotelurile de patru cu peste 150 de camere, care obtin astfel sume importante datorita volumului sau in hotelurile care lucreaza "la negru".

"Eu nu i-as putea caza in hotelurile pe care le detin pentru ca nu mi-as acoperi cheltuielile cu serviciile, 4.000 de lei fiind o suma foarte mica pentru o luna. Ar insemna mai mult sa fac munca patriotica. Acest lucru si l-ar permite hotelierii care nu isi platesc toate taxele la stat. Cred ca parlamentarii se pot caza cu aceasta suma la hoteluri de doua sau trei stele, nu mai mult", a precizat Ion Antonescu.

Ioan David, directorul general al retelei de hoteluri cotate la trei stele Ibis Romania, a declarat ca poate veni cu o oferta de cazare care sa nu depaseasca suma de 4.000 lei.

"Ibis Romania are deja o oferta longstay, valabila pentru sederile de 30 de zile consecutive – pretul in aceste condititii este de 1500 euro/ luna in cele 2 hoteluri Ibis din Bucuresti. In ce priveste cazarile parlamentarilor, avand in vedere ca este vorba de o perioada indelungata de cazare, putem asigura o oferta care sa se incadreze in limitele bugetare de 4000 de lei pe luna", a declarat Ioan David, care conduce reteaua formata din patru hoteluri, dintre care doua in Bucuresti, unul in apropierea Garii de Nord/ Piata Victoriei (Ibis Nord), iar celalalt chiar langa Parlament (Ibis Parlament).
Wall-Street.ro a contactat si alte hotelurile importante din Bucuresti, de peste trei stele. Dintre acestea, majoritatea au oferte pentru cazare indelungata care depasesc cu mult suma de care vor dispune parlamentarii.

Astfel, intre putinele oferte pe care le-am gasit sub suma de 4.000 lei pe luna se numara hotelul Caro, unde cazare pentru o luna costa 773 euro (circa 3.400 lei) si la Bucharest Comfort Suites la circa 4.200 lei.

In urma declaratiei lui Dan Radu Rusanu, membrii Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) care detin unitati de cazare din Bucuresti au anuntat ca au capacitatea de a asigura cazarea pentru toti parlamentarii, la tarife de 4.000 lei pe luna sau chiar mai putin, la conditii de 4 stele.

"In urma informatiilor din presa, potrivit carora parlamentarilor li s-a redus alocatia pentru cazare la 4.000 lei pe luna, aducem la cunostinta opiniei publice ca Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc - prin membrii sai, detinatori de unitati de cazare din Bucuresti - are capacitatea de a asigura cazarea pentru toti parlamentarii la tarife de 4.000 lei pe luna sau chiar mai putin, la conditii de patru stele", se arata intr-un comunicat al FPTR.

La aceste tarife, parlamentarii vor avea toate facilitatile unei structuri de patru stele, precum mic dejun, televizor, aer conditionat, parcare si internet, potrivit sursei citate.

"Facem aceasta precizare, in masura in care membrii FPTR si-au aratat disponibilitatea de a rezolva aceasta problema in conditiile de tarif impuse. Asteptam sa fim contactati de reprezentantii Parlamentului pentru a solutiona aceasta problema", se mai spune in comunicat.


Si locuinta cu chirie este o varianta
De asemenea, o optiune deloc de neglijat pentru parlamentari este inchirierea unui apartament in Bucuresti, mai ales in conditiile in care chiriile apartamentelor din Bucuresti au intrat in 2013 cu preturi mai mici, cele mai mari scaderi fiind la unitatile cu 4 camere, potrivit Anunturiparticulari.ro.

Astfel, cu cei circa 900 de euro pe care ii vor avea la dispozitie parlamentarii vor avea de unde alege o locuinta in Bucuresti.

Plenul celor doua Camere ale Parlamentului se va intruni luni pentru a modifica Statutul senatorilor si deputatilor, astfel incat sa poata fi operate economiile bugetare.

Parlamentarii trebuie sa gaseasca cazari in limita a 4.000 lei lunar

Romania trebuie salvata!
15 Jan 2013
www.wall-street.ro

Liderul deputatilor PNL, Dan Radu Rusanu, a declarat ca parlamentarii vor beneficia de 4.000 de lei pentru cheltuielile de cazare, obtinuti in baza unei declaratii pe propria raspundere ca nu detin locuinte in Capitala, urmand ca fiecare dintre acestia sa opteze pentru forma de cazare.


Rusanu a sustinut, la finalul discutiilor care au avut loc la biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ca reducerea privind cheltuielile de cazare per parlamentar se vor reduce de la 7.500 de lei lunar la 4.000 de lei.

"In cei 4.000 de lei se vor incadra, ca vor dormi la hotel, ca vor dormi in gazda sau in alta parte sau vor face naveta, important este ca suma respectiva sa nu depaseasca 4.000 de lei si atunci aceasta cheltuiala este o economie pe bugetul Parlamentului privind cazarea parlamentarilor. (...) Economia fata de suma care este alocata acum pentru cazare de 7.500 de lei, nu va fi mai mult de 4.000 de lei", a explicat Rusanu, citat de Mediafax.

El a precizat ca fiecare deputat sau senator va trebui, in schimbul acestei sume, sa dea o declaratie pe propria raspundere ca nu detine locuinte in Bucuresti sau Ilfov.

Comentarii:



CE NU AS ZICE EU SA CASTIG 4.000 LUNAR, DAR NU CASTIG NICI PE JUMATE DESI AM DOUA LICENTE UNIVERSITARE SI CAM 40 ANI VECHIME IN MUNCA CA FUNC. PUBLIC, LA FEL SI
SOTIA-PROF LICEU, DECI CATI BANI O SA MAI DAM LUI NETOIU ,BECALI, RIDZI SI ALTE PANARAME INCULTE??


Reply · 2 ·

· Tuesday at 10:16pm


cristirusu60 (signed in using yahoo)

Enorm de mult, trebuie sa li se dea doar 600 lei, restul din salariul de parlamentar! Inca odata se dovedeste CA PARLAMENTARII SUNT PARAZITII ROMANIEI, CANCERUL ACESTEI TARI SI AL ACESTUI POPOR!


Reply · 2 ·

· Tuesday at 11:43pm

Ionut Do · Top Commenter

Hotia continua!


alecsalupucatalin (signed in using yahoo)

a


Popescu Ioan · Top Commenter · 66 years old

O masura foarte buna,in felul asta se completeaza vilele din jurul Bucurestiului,iar la hotel se vor gasi mai usor locuri de cazare pentru cei veniti cu treaba la BNucuresti

Guvernul a facut publica lista celor care au locuinte RA-APPS. Gabriel Cotabita, Gelu Voican Voiculescu, Adrian Severin, Ion Tiriac, printre chiriasi

Romania trebuie salvata!

de Corina Ionel HotNews.ro

Miercuri, 16 ianuarie 2013, 18:21 Actualitate | Esenţial


Guvernul a facut publica miercuri lista celor care detin locuinte de protocol si de serviciu de la Regia Autonoma - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) pe care figureaza, printre altii, Ion Tiriac, Daniel Funeriu, Adrian Severin, Augustin Zegrean, Raed Arafat, Andrei Marga, Mircea Geoana, Gabriel Cotabita, Gelu Voican Voiculescu. Guvernul a prezentat si o lista cu persoanele fizice "care nu mai sunt indreptatite sa detina locuinta de serviciu", pe care figureaza fosti demnitari precum Samuel Calota (ANPC), Alexandru Nazare (fost ministru al Transporturilor), Ioan Pavelescu (AVAS) si doi fosti consilieri ministeriali, Daniel Povirnaru si Virgil Dumitru Orlandea.

Guvernul a prezentat miercuri patru documente:
•lista cu toate persoanele care detin o locuinta RA-APPS
•situatia persoanelor fizice care detin locuinte de serviciu
•situatia persoanelor fizice care nu mai sunt indreptatite sa detina locuinta de serviciu
•situatia persoanelor care detin locuinte de protocol cu decontarea cheltuielilor de catre institutie

Situatia persoanelor fizice care nu mai sunt indreptatite sa detina locuinta de serviciu

1. Samuel Calota (fost-vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor): 5 camera si o camera de serviciu (215,05 suprafata utila) / 744.83 Euro si 600.36 Lei chirie si dotari cu TVA

2. Ioan-Mircea Pavelescu (fost - vicepresedinte in cadrul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului): 5 camere (181,25 suprafata utila)/ 686.58 Euro si 574.48 Lei chirie si dotari cu TVA

3. Virgil Dumitru Orlandea (fost - consilier personal la cabinetul lui Ion Ariton, Ministrul Economiei Comertului si Mediului de Afaceri): 3 camere (50,37 suprafata utila) / 138,68 Euro chirie si dotari cu TVA

4. Daniel Povarnaru (fost-consilier personal la Cabinetul secretarului de stat Bogdan Alexandru Dragoi din cadrul Ministerului Finantelor Publice): 3 camere (55,52 suprafata utila) / 147.37 Euro si 453.31 Lei chirie si dotari cu TVA

5. Alexandru Nazare (fost-Ministru al Transporturilor si Infrastructurii)" 4 camere si o camera de serviciu (159,95 suprafata utila) / 595.13 Euro si 286.64 Lei chirie si dotari cu TVA

Situatia persoanelor fizice care detin locuinte de protocol cu decontarea cheltuielilor de catre institutie

* Consilierul prezidential Daniel Funeriu beneficiaza de o locuinta cu cinci camere plus una de serviciu (209,11 mp), pretul platit pe luna fiind de 1.278,31 lei

* Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, ocupa o locuinta cu patru camere plus una de serviciu (185,79 mp), pentru care plateste o chirie lunara de 1.168,28 lei.

In conformitate cu prevederile legale, contractele de inchiriere sunt incheiate cu chiriasii, indiferent daca acestia detin locuinte in municipiul Bucuresti, informeaza Guvernul. Institutiile in cadrul carora sunt angajati chiriasii suporta contravaloarea chiriei, intretinerii si utilitatilor, dar nu mai mult de 1550 lei/luna, diferenta fiind suportata de chiriasi.

Pe lista persoanele fizice care detin o locuinta de la RA-APPS se numara:

* Ion Tiriac: imobil partial in administrarea RA APPS cu 5 camere(214,56 mp) / 26.897,09 euro

* Adrian Severin: apartament cu 4 camere+1camera de serviciu (192,74mp) /790,35 euro

* actrita Rodica Mandache: apartament cu 3 camere (115,40 mp) / 393,92 euro / natura litigiu: locuinte-persoane fizice evacute din case nationalizate

* Valentin Samungi: apartament cu 3 camere (233,34 mp) / 1.418,2 euro / natura litigiu: obligarea RA-APPS la incheierea contract de vanzare cumparare

* Nicolae Serban, fostul ministru pentru relatia cu Parlamentul: apartament cu 3 camere + 1 camera de serviciu (154,7 mp)/ 600,54 euro / natura litigiu: pretentii+evacuare apartament, pretentii+evacuare loc parcare

* Elena Ceausescu, sotia generalului Ilie Ceausescu, fratele lui Nicolae Ceausescu: apartament cu 4 camere (221,45 mp) / 561,99 euro/ natura litigiu: pretentii+reziliere+evacuare

* Cristian Valentin Colteanu, director executiv al General Electric Romania (fost ambasador al Romaniei in Italia) / apartament cu 3 camere + 1camera de serviciu (106,78 mp) / 383,32 euro + 32,76 LEI

* Mioara Iulia Roman: imobil cu 7 camere + 2 camere de serviciu (366,53mp) / 6.205,8 euro / natura litigiu: pretentii+reziliere+evacuare

* Gelu Voican Voiculescu: imobil cu 7 camere + 2 camere de serviciu (291,18 mp) / 3488,64 euro / natura litigiu: pretentii+reziliere+evacuare

* Gabriel Emil Cotabita: apartament cu 3 camere (78,80 mp) / 216,02 euro

* Mircea Geoana: imobil cu 8 camere (246,34 mp) / 3.195,79 euro

* Mircea Malita: apartament cu 2 camere + 1 camera de serviciu (139,72 mp):494, 6 euro

* Rolea Gusa, sotia generalului Gusa: apartament cu 4 camere + 1camera de serviciu (248,14 mp) / 1.450,53 euro

* Florea Dumitrescu, fost ministru de Finantelor din perioada regimului comunist: apartament cu 3 camere (85,85 mp) / 285,62 euro

* fostul primar Stefan Ciurel: apartament cu 3 camere + 1 camera de serviciu (167,60 mp) / 557,67 euro

Pe lista persoanele fizice care detin o locuinta de la RA-APPS sunt 285 persoane.

Guvernul precizeaza ca, in conformitate cu prevederile legale, contractele de inchiriere sunt incheiate cu chiriasii care suporta contravaloarea chiriei, intretinerii si utilitatilor.


Pe lista celor ce detin locuinte de serviciu detin, se numara printre altii:

* Vasile Cepoi, fost ministru si actual consilier guvernamental : 3 camere (74,30 mp) / 214,23 lei

* Niculae Havrilet, presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei: 3 si o camera de serviciu (147,90) / 1.186,54 lei

* Doina Melinte, vicepresedinte cu rang de Subsecretar de Stat al Agentiei Nationale Anti-Doping: 4 si o camera de serviciu (167,40 mp) / 982,78 lei

* Bogdan Manoiu, consilier Prezidential in cadrul Administratiei Prezidentiale: 3 camere (138,16 mp) / 535,5 lei

* Virgil Paunescu, consilier prezidential in cadrul Administratiei Prezidentiale-Departamentul Sanatate Publica: 5 camere si o camera de serviciu (225,60 mp): 1.030,14

* Valeriu Zgonea, presedinte al Camerei Deputatilor din cadrul Parlamentului Romaniei: 5 camere (180,51 mp) / 1.824,57 lei

* Turos Lorand, membru al Consiliului National al Audiovizualului: 4 camere (129,13 mp) / 892,09 lei

* Asztalos Csaba Ferenc, presedinte al Colegiului Director din cadrul Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii: 3 camere (119,55 mp) / 749,68 lei

* Toader Tudorel, judecator la Curtea Constitutionala: 5 si o camera de serviciu (207,44 mp) / 983,6 lei

* Nicolae Vacaroiu, presedintele Curtii de Conturi a Romaniei: 3 si o camera de serviciu (337,38 mp) / 1.074,58 lei

* Aron Ioan Popa, presedinte al Autoritatii de Audit din cadrul Curtii de Conturi a Romaniei: 4 camere (153,60 mp) / 1.163,79 lei

* Livia Doina Stanciu, presedinte Inalta Curte de Casatie si Justitie: 5 camere si o camera de serviciu (213,56 mp) / 699,3 lei

* Andrei Marga, presedinte al Institutului Cultural Roman: 4 camere (319,80 mp) / 2.094,81 lei

* Ioan Nicolae Cabulea, secretar general adjunct la Ministerul Afacerilor Interne: 4 camere (158,40 mp) / 1.166,84 lei

* Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informationala: 4 camere si o camera de serviciu (167,20 mp) / 1. 298,4 lei

* Remus Pricopie, ministru al Educatiei Nationale: 5 si o camera de serviciu (206,69 mp) / 1.235,91 lei

* Raed Arafat, secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii: 3 camere si o camera de serviciu (106,90 mp) / 899,35 lei

* Ovidiu-Ioan Silaghi, fost ministru al Transporturilor si Infrastructurii: 3 camere (138,55 mp) / 677,5 lei

* Liviu Marian Pop, fost ministru delegat pentru dialog social: 3 camere si o camera de serviciu (149,50 mp) / 735,5 lei

* Beatrix Gered, vicepresedinte, cu rang de Subsecretar de Stat, al Institutului National de Statistica: 3 camere (52,08 mp) / 169,48 lei

* Tanase Joita, fost-Procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie apartament detinut urmare a Deciziei civile nr.614/19.05.2011: 3 camere (74,30 mp) / 214,23 lei

In total, pe lista celor ce detin locuinte de serviciu sunt 192 persoane.

Intr-o nota a Guvernului se precizeaza ca, in conformitate cu prevederile legale contractele de inchiriere sunt incheiate cu chiriasii. Institutiile in cadrul carora sunt angajati chiriasii suporta contravaloarea chiriei, intretinerii si utilitatilor, dar nu mai mult de 1550 lei/luna, diferenta fiind suportata de chiriasi

Comentarii:

adaugare comentariu

********* (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 18:30)
Andradda [utilizator]

Nu conteaza cine sunt chiriasii.
Ceea ce conteaza este valoarea chiriei pe care o platesc lunar.
Daca chiriasii acestor vile platesc chirie la pretul corect al pietei, nu vad care ar fi problema ca ei locuiesc acolo.
Insa, daca Geoana sau Funeriu locuiesc intr-o vila a carei chirii lunare, normale, ar fi de 1000 de euro iar ei platesc doar 200 de lei, atunci intr-adevar problema trebuie rezolvata.


+7 (7 voturi)

mda (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 18:39)
o8561 [utilizator]

Lista persoanelor care nu mai sunt indreptatite ...
lipsa.

Sa fie doar o intamplare !?


LISTA...si atat? (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 21:19)
Gryphus [utilizator] i-a raspuns lui o8561

lista e disponibila acum dar sunt numai 5 persoane pe ea deci cu alte cuvinte guvernul PNL-PSD ne spune ca Elena Ceausescu are dreptul la o vila RAPPS.

guvernul USL a dat presei flamande de sange o lista...dar in acelasi timp a modificat legea in asa fel incat MAI MULTI slujbasi guvernamentali sa poata beneficia de o vila RAPPS.


o lista nu poate fi vizualizata (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 18:46)
gogu_demagogu [utilizator]

Situatia persoanelor care nu mai sunt indreptatite sa detina locuinta de serciviu - nu exista document atasat


Intreb si eu..Cotabita? (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 18:59)
bigbrother [utilizator]

Pe ce motiv, doar ca are voce frumoasa?

La ce chirii derizorii platesc acolo (700 -1000 lei luna pt >100 mp), nu e de mirare ca toata lumea vrea astfel de locuinte. Ca sa nu mai spun ca angajatii acelor institutii care au "drept" la case RA-APPS primesc o subventie de peste 1000 de lei lunar.

Sunt curios daca vor vinde aceste locuinte (sau macar o parte mare din ele), intentii au mai fost dar degeaba.


Reflex comunist!!! (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 20:07)
LiviuIordache [utilizator]

Incredibil cite reflexe comuniste ne bintuie, inca. Chestia de astazi este totala. 1. Nostalgia Icralului a transformat RA-APPS in noul icral, luind locuinte claie peste gramada, care nu avea proprietar cert dar era cit de cit de soi intra la RA-APPS. Acum, vad, ca si Sala Palatului intra la regia protocolului de stat! Adica pentru congrese sau ce? Pe partea ailalta, Ponta arata cu degetul ciocoii care nu au dreptul, dind in Geoana si alti cirtitori care nu cotizeaza (dupa ce, evident, el si-a aranjat o casa cit un transatlantic, iar marea capitalista Daciana a vindut un casoi de juma de milion de euro), asa ca da chiaburii in vileag, cu citeva victime colaterale, de care il doare, vorba aia... Intre timp, da OUG, prin care miile de consilieri, soferi, demnitari, portari, chelneri si chelnerite, bucatari de la guvern au dreptul la case de protocol, ca sunt napastuiti, chemati de la Turceni, din fieful electoral al sefului. Eugen Ionesco, da-ti foc, face Ponta reality de teatru absurd de trei ori pe zi!


Ion Tiriac? (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 20:12)
nano2k [utilizator]

De ce?



e sarac lipit (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 20:49)
rakleta [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

cica!



de asta: (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 20:49)
Dl. Gica [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

C-asa-i in tenis.


de sarac... (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 21:34)
roman diaspora [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

si de NERUSINARE... Pai n-avea dreptate Boris cand il facea nesimtit? Rusine.... Are apartament la Monaco &all si nu-si poate cumpara o casa in Buc? RUSINE TIRIAC!!


nerecunoscatorilor! (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 22:54)
taranistu [utilizator] i-a raspuns lui roman diaspora

omul asta inseamna nspe mii de procente din PIB, fiul sau n-a baut cocaina si el n-a primit moca nimic, nici macar mistretii de la Balc! El s-a sacrificat pentru Romania intotdeauna! Voi sunteti nerecunoscatori!
PS: Acuma, pe bune: cand aveti de gand sa desfiintati RA APPS?


Punem pariu.... (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 21:40)
CetateanulRoman [utilizator]

Ca cei de pe liste vor sa isi cumpere foarte ieftin acele case (la care vor avea drept de preemtiune) dupa ce vor fi renovate?
Si imi aduc aminte un articol vechi.... din ZigZag sau ExpresMagazin (daca mai tineti minte) exact despre Tiriac si casa de la stat. Ar fi interesant daca poate fi gasit - mai ales raspunsul lui.
Si cine stie ce servicii a adus Cotabita de e mai in drept sa stea acolo decit alti politruci........


BRAVO ACTUALULUI GUVERN (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 22:16)
dincannes [utilizator]

Asteptàm cu neràbdare urmàtorii pasi spre respect si dreptate.


+2 (2 voturi)

recunosc (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 22:56)
taranistu [utilizator] i-a raspuns lui dincannes

ca nu ma asteptam, Ponta a facut progrese, ramane de vazut urmatorii pasi. Publicarea acestor liste e un lucru bun, orice transparentizare este buna. La mai mare!



siiiii (Miercuri, 16 ianuarie 2013, 23:10)
Dragos.C [anonim]

scarba imi vine din nou,



Basescu si escrocii (Joi, 17 ianuarie 2013, 9:20)
Trojan.H [utilizator]

Acum hai sa vedem citi dintre acestia au fost si sunt FSN-FDSN-PDSR-PSD-USL sau simpatizanti ai acestora. Ca sa vedem cine ne minte de 23 de ani. Basescu sau escrocii? Eu pariez ca gradul de ocupare de catre acestia din urma este de peste 90%.