marți, 12 ianuarie 2010

Tarifele RCA, ţeapă mare la nivel naţional

Romania trebuie salvata!
10 Ian 2010

Alexandru Cautis
 
Fraţi şoferi, puneţi mîna pe leviere, cricuri, pompe şi haideţi la răscoală! Preţurile la RCA sînt în mod abuziv mărite, ca să facă firmele de asigurări conturile babane.




În curînd veţi putea citi aici sau în ediţia tipărită a Academiei Caţavencu despre această ţeapă dată la nivel naţional. Dacă veţi simţi furnicături în palmă, suiţi-vă în maşină şi alăturaţi-vă nouă. Vă vom spune exact unde ne vedem ca să-i înjurăm cu claxonele pe cei vinovaţi şi să cerem micşorarea tarifelor RCA.

Elena Udrea este foarte bogată în datorii

Romania trebuie salvata!
Catavencu.ro
Acest articol a aparut si in Academia Caţavencu din 06 Ian 2010

La începutul lui 2009, declaraţia de avere a Elenei Udrea înregistra o datorie de 3.287.000 de euro către BRD – Groupe Société Générale. Datoria, conform acestei declaraţii de avere, era scadentă în 2009. Din ianuarie pînă în iunie s-a întîmplat ceva neplăcut în acest capitol din viaţa Elenei Udrea. În declaraţia de avere din 10 iunie 2009, datoriile Elenei Udrea ajunseseră la următoarele cifre: 3.297.000 de euro către BRD (cu 10.000 de euro mai mult) şi 200.000 de lei (lei noi, desigur) către persoana fizică Dinu Pescariu.


În aceste condiţii, era vital pentru Elena Udrea să ajungă, din nou, ministru. Şi nu orice fel de ministru, ci ministru al unui minister, pe cît posibil, bănos. Nou-creatul Minister al Dezvoltării şi Turismului ar trebui să fie pe gustul declaraţiei de avere a Elenei Udrea. Noroc cu Geoană, că a fost suficient de prostănac încît să piardă alegerile, altfel nu prea vedem pe unde ar fi scos Udrea cămaşa şi sutienul în faţa creditorilor.