luni, 26 martie 2012

Asigurarile, o mafie la scala internationala!

Romania trebuie salvata!

Mai in toate tarile asigurarile joaca un rol important din sistemele statelor si ale partidelor politice. Fiecare sistem de asigurari are mafia lui, prin care varsa bani in buzunarele partidelor sau a sefiilor propiilor institutii.

Bancile si asigurarile sunt cele doua sisteme financiare care castiga banii fara sa faca nimic, si nu au pierderi.
Totul este guvernat de stat. Si, tot statul le protejaza prin legile si amendamentele aduse prin ordonante de urgenta. Doua sisteme putrede de secatuit poporul unui stat.
Doar din intrebarile pe care ni-le punem singuri ne dam seama de combinatia dintre stat si aceste doua sisteme, cum ar fi: Cum de guvernele au dat bani bancilor pentru a le salva de la faliment si pentru a scoate tarile din criza, si nu avem niciun rezultat pozitiv.

EXCLUSIV | Nu o să îţi vină să crezi! Uite ce leafă de la stat are șeful de la supravegherea asigurărilor!

Romania trebuie salvata!
libertatea.ro
Radu Nistor 26 Martie 2012, Ora 18:22


Constantin Buzoianu președintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor CSA, are leafă de nabab, plătită din banii românilor. Libertatea a obţinut o notă confidențială în care vicepreședintele CSA Tudor Baltă îi aprobă leafa șefului său, întrucât acesta nu își putea legaliza singur salariul lunar.









Buzoianu căștigă fără sporuri, atenție!, 42.400 de lei lunar, adică aproape 10.000 de euro, bani pe care șeful statului Traian Băsescu, care are lunar puțin peste 6.000 de lei, îi ia în aproape un an de muncă.

Dacă adăugăm sporurile pe care le primește Buzoianu ajungem la astronomica sumă de 61.400 de lei, bani pe care un român de rând nu i-ar putea strânge nici în câțiva ani de muncă.


Mai mult: EXCLUSIV | Nu o să îţi vină să crezi! Uite ce leafă de la stat are șeful de la supravegherea asigurărilor! - Ştiri interne | Libertatea.ro