sâmbătă, 19 martie 2011

Mafia este o familie unita!

Romania trebuie salvata!

Fata lu tata nu trebuie sa traiasca bine?!

Si "caracatita" cuprinde toate sectoarele de activitate.

Oh-la-la!

Romania trebuie salvata!
Cotidianul.ro

Oh-la-la!
Ioana Băsescu, notar de casă și de bancă


Cine vrea un credit pentru Prima Casa are toate şansele să semneze actele asistat de fiica cea mare a preşedintelui Băsescu! Se întâmplă în cazul celor care apelează la serviciile unei filiale din Bucureşti a unei importante bănci. Clientul are de ales, obligatoriu, între doi notari. Unul dintre ei, nimeni altul decât Ioana Băsescu. Este primul pas spre cabinetul notarial al fiicei preşedintelui. Am aflat asta urmând toţi paşii pe care trebuie să-i urmeze acei clienţi ai băncii care vor să-şi cumpere casa prin Programul Prima Casă.

De ce este obligatoriu să fie folosit unul dintre cei doi notari? Fiind vorba de un program guvernamental, funcţionarul băncii nu prea ştie să explice.

La cabinetul fiicei preşedintelui e greu să primeşti explicaţii. Nici n-a apărut bine camera de filmare că imediat au răsărit câteva echipaje de securitate.

Din punct de vedere legal băncile nu îşi pot obliga clienţii să lucreze pe programul Prima Casă cu notari agreaţi. Multe dintre ele fac însă acest lucru. Reprezentanţii băncii nu au dorit să facă nici un comentariu.



Publicat Vineri, 18 martie 2011 Dan Zavaleanu

Circula pe net

Romania trebuie salvata!
cotidianul.ro


Circula pe net
Vanghelie: În Bucureşti se plantează flori de 2,4 miliarde euro pe mandat


Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a afirmat la TV, referitor la sumele de bani care se cheltuiesc în Capitală pentru plantarea de flori în spații publice, că ar fi vorba de nu mai puțin de 600 de milioane de euro anual, potrivit inpolitics.ro.

"Avem colegi, nu dau nici un nume, ca să nu supăr pe nimeni, care cheltuie de la 50 de milioane până la 300 de milioane, raportat la funcţiile pe care le au, vorbesc de primari, pe lalele, pe flori. Când eu cred că lucrurile ar trebui să fie cu totul altfel şi sunt alte lucruri de făcut în Bucureşti, izolare termică, infrastructură, şcoli", a spus Vanghelie, la emisiunea "Nașul" de la 10 TV.
Cifra anuală totală, spune Marian Vanghelir, ar fi "aproape 600 de milioane de euro în Bucureşti pe an", ceea ce ar însemna aproximativ 2,4 miliarde de euro pe mandat.

În contrapartidă, Vanghelie a deplîns obligativitatea de a concedia cîteva mii de angajați ai primăriilor de sector: "Deci noi am zis că facem o economie foarte mare, inclusiv guvernul, cu toţi primarii ăştia care suntem din Bucureşti, vorbesc despre cei şapte primari din Bucureşti. Şi am dat 6.000 de oameni afară. Ştiţi cât înseamnă salariul celor 6.000 de oameni pe yece ani? 20 de milioane de euro. Raportaţi la lalelele alea, câte lalele dacă nu am fi pus în Bucureşti oamenii ăia rămâneau şi cream un serviciu mult mai bun bucureştenilor", a declarat edilul.



Publicat Vineri, 18 martie 2011

Inca o dovada ca legea e facuta doar pentru fraieri!

Romania trebuie salvata!

Inca o dovada ca justitia isi face treaba! Isi face treaba mare pe noi de prosti ce suntem. Si domnul mare Prim-ministru il mai pune si intr-o functie babana!
Deci, sa va explic cum stam:
-noi suntem sclavii si legile sunt doar pentru noi.
-noi trebuie sa muncim in multinationale sau la stat dar doar pe functii de incepatori sau functii medii sa nu cumva sa ridicam capul din pamant ca ne mai baga vre-o taxa.

Da ala poate dormii linistit dupa ce a luat viata unui om?

Fostul prefect de Cluj, condamnat cu suspendare pentru ucidere din culpa

Romania trebuie salvata!
9am.ro
18 Martie 2011 12:25:53

Calin Platon a fost condamnat la 1 an si 11 luni cu suspendare, dupa ce a accidentat pe trecerea de pietoni o mama cu copilul sau, cel mic decedand.
Lucian Marian, purtatorul de cuvant al Judecatoriei Cluj-Napoca, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX ca instanta l-a condamnat pe fostul prefect de Cluj Calin Platon la un an si 11 luni de inchisoare cu suspendare si a dispus, de asemenea, un termen de incercare de trei ani si 11 luni, informeaza MEDIAFAX.
■Decizia Judecatoriei Cluj-Napoca poate fi atacata cu recurs in zece zile de la pronuntare

La sfarsitul lunii august a anului trecut, fostul prefect al judetului Cluj Calin Platon a lovit cu masina o femeia si pe copilul acesteia, care se aflau pe o trecere de pietoni, in urma accidentului cele doua victime fiind transportate in stare grava la spital.

Purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Cluj, Sorin Precup, declara ca accidentul a avut drept cauza neacordarea de prioritate pietonilor - o femeie in varsta de 32 de ani, care traversa strada impingand un carucior in care se afla un copil de trei luni. Ulterior, bebelusul de trei luni a murit.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, inspectorul Gina Pop, declara ca in urma cercetarilor facute in acest caz s-a stabilit ca fostul prefect Calin Platon avea permisul de conducere suspendat, insa avea dovada inlocuitoare. Ulterior, s-a stabilit ca dovada era expirata, ea fiind eliberata in 5 august si avand o valabilitate 15 zile.
■Platon avea permisul suspendat pentru 90 de zile, pentru depasirea vitezei legale

Calin Platon declara ca a fost "orbit de soare" in momentul producerii accidentului si ca a vazut "foarte tarziu" cele doua victime pe trecerea de pietoni, astfel incat nu a mai apucat sa franeze. El spunea ca nu a avut viteza, dar ca acest lucru urmeaza sa se stabileasca in urma expertizei care va fi facuta in acest caz. In ceea ce priveste dovada care inlocuia permisul de conducere suspendat, dovada care era expirata, fostul prefect a spus ca la mijloc a fost "o confuzie de data" pe care el a facut-o.
■In urma accidentului, fostul prefect de Cluj a fost arestat preventiv

In 11 octombrie 2010, Calin Platon a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, conducere fara permis si vatamare corporala grava, iar in 12 octombrie Judecatoria Cluj-Napoca a prelungit cu 60 de zile mandatul de arestare, decizia fiind insa atacata cu recurs In 20 octombrie 2010, Platon a fost pus in libertate dupa ce Tribunalul Cluj i-a admis recursul impotriva deciziei de prelungire a mandatului de arestare.

La scurt timp de la eliberarea sa, Calin Platon a fost reinstalat in postul de inspector guvernamental, prin decizie a premierului Emil Boc. Platon a fost subprefect al judetului Cluj si prefect intre 2008 si 2009, iar apoi inspector guvernamental, fiind suspendat, printr-o decizie a premierului Emil Boc, din functia de inspector, dupa producerea accidentului.

In luna ianuarie a acestui an, fostul prefect de Cluj Calin Platon a ajuns la o intelegere financiara, pe latura civila, cu parintii bebelusului decedat in urma accidentului rutier provocat, urmand sa achite familiei acestuia 165.000 de euro. In urma intelegerii, Ileana Jakab, mama baietelului decedat, si-a retras plangerea legata de vatamarea corporala grava din culpa de care fusese acuzat fostul prefect. [Fostul prefect de Cluj a fost eliberat din arest]