sâmbătă, 19 martie 2011

Circula pe net

Romania trebuie salvata!
cotidianul.ro


Circula pe net
Vanghelie: În Bucureşti se plantează flori de 2,4 miliarde euro pe mandat


Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a afirmat la TV, referitor la sumele de bani care se cheltuiesc în Capitală pentru plantarea de flori în spații publice, că ar fi vorba de nu mai puțin de 600 de milioane de euro anual, potrivit inpolitics.ro.

"Avem colegi, nu dau nici un nume, ca să nu supăr pe nimeni, care cheltuie de la 50 de milioane până la 300 de milioane, raportat la funcţiile pe care le au, vorbesc de primari, pe lalele, pe flori. Când eu cred că lucrurile ar trebui să fie cu totul altfel şi sunt alte lucruri de făcut în Bucureşti, izolare termică, infrastructură, şcoli", a spus Vanghelie, la emisiunea "Nașul" de la 10 TV.
Cifra anuală totală, spune Marian Vanghelir, ar fi "aproape 600 de milioane de euro în Bucureşti pe an", ceea ce ar însemna aproximativ 2,4 miliarde de euro pe mandat.

În contrapartidă, Vanghelie a deplîns obligativitatea de a concedia cîteva mii de angajați ai primăriilor de sector: "Deci noi am zis că facem o economie foarte mare, inclusiv guvernul, cu toţi primarii ăştia care suntem din Bucureşti, vorbesc despre cei şapte primari din Bucureşti. Şi am dat 6.000 de oameni afară. Ştiţi cât înseamnă salariul celor 6.000 de oameni pe yece ani? 20 de milioane de euro. Raportaţi la lalelele alea, câte lalele dacă nu am fi pus în Bucureşti oamenii ăia rămâneau şi cream un serviciu mult mai bun bucureştenilor", a declarat edilul.



Publicat Vineri, 18 martie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu