joi, 17 ianuarie 2013

Parlamentarii trebuie sa gaseasca cazari in limita a 4.000 lei lunar

Romania trebuie salvata!
15 Jan 2013
www.wall-street.ro

Liderul deputatilor PNL, Dan Radu Rusanu, a declarat ca parlamentarii vor beneficia de 4.000 de lei pentru cheltuielile de cazare, obtinuti in baza unei declaratii pe propria raspundere ca nu detin locuinte in Capitala, urmand ca fiecare dintre acestia sa opteze pentru forma de cazare.


Rusanu a sustinut, la finalul discutiilor care au avut loc la biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ca reducerea privind cheltuielile de cazare per parlamentar se vor reduce de la 7.500 de lei lunar la 4.000 de lei.

"In cei 4.000 de lei se vor incadra, ca vor dormi la hotel, ca vor dormi in gazda sau in alta parte sau vor face naveta, important este ca suma respectiva sa nu depaseasca 4.000 de lei si atunci aceasta cheltuiala este o economie pe bugetul Parlamentului privind cazarea parlamentarilor. (...) Economia fata de suma care este alocata acum pentru cazare de 7.500 de lei, nu va fi mai mult de 4.000 de lei", a explicat Rusanu, citat de Mediafax.

El a precizat ca fiecare deputat sau senator va trebui, in schimbul acestei sume, sa dea o declaratie pe propria raspundere ca nu detine locuinte in Bucuresti sau Ilfov.

Comentarii:



CE NU AS ZICE EU SA CASTIG 4.000 LUNAR, DAR NU CASTIG NICI PE JUMATE DESI AM DOUA LICENTE UNIVERSITARE SI CAM 40 ANI VECHIME IN MUNCA CA FUNC. PUBLIC, LA FEL SI
SOTIA-PROF LICEU, DECI CATI BANI O SA MAI DAM LUI NETOIU ,BECALI, RIDZI SI ALTE PANARAME INCULTE??


Reply · 2 ·

· Tuesday at 10:16pm


cristirusu60 (signed in using yahoo)

Enorm de mult, trebuie sa li se dea doar 600 lei, restul din salariul de parlamentar! Inca odata se dovedeste CA PARLAMENTARII SUNT PARAZITII ROMANIEI, CANCERUL ACESTEI TARI SI AL ACESTUI POPOR!


Reply · 2 ·

· Tuesday at 11:43pm

Ionut Do · Top Commenter

Hotia continua!


alecsalupucatalin (signed in using yahoo)

a


Popescu Ioan · Top Commenter · 66 years old

O masura foarte buna,in felul asta se completeaza vilele din jurul Bucurestiului,iar la hotel se vor gasi mai usor locuri de cazare pentru cei veniti cu treaba la BNucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu