miercuri, 10 martie 2010

Unii n-au bani de aspirină, dar cumpără tomografe

Romania trebuie salvata!
Cotidianul.ro
Azi - 14:42 Aura Costea


CJ Brăila nu se mai opreşte din cumpărarea tomografelor şi a altor aparate de diagnostic, deşi Spitalul Judeţean nu i le-a cerut pentru că s-a dotat din fonduri europene. Vă mai amintiţi, probabil, că la inceputul anului CJ Brăila a atribuit un contract cu valoarea de 1,500,000 ron firmei SIEMENS SRL din Bucureşti. Ei bine, aceeaşi firmă mai primeşte unul în valoare de 851,850 ron. Anunţul a fost publicat pe 11 februarie, tot pe un site arăbesc.
Numarul anuntului in JO: 2009/S233-333247 din 03.12.2009


SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI

Contract nr: 26 Denumirea: furnizare aparat diagnostic cu raze X proiect Echip Amb de Specialitate integrat Sp TBC Braila

V.1) Data atribuirii contractului 2/9/2010

V.2) Numarul de oferte primite 1



În condiţiile în care la Spitalul Judeţean există în acest moment 2 echipamente de diagnosticare imagistică- unul provenind dintr-un proiect european cu finanţare neramburasbilă, altul cumpărat pe bani grei de CJ, fără ca beneficiarul, adică spitalul, să-i solicite acest lucru, Consiliul Judeţean Brăila a dotat si spitalul TBC cu echipament de diagnosticare. Pentru această nouă achiziţie făcută tot de la SIEMENS SRL cineva a încasat din nou un comision gras.

Era să uit.

Pentru Concivia şi-a dat şi un bonus în valoare de

565,600 ron pentru lucrarea de închidere a terasei de la cabinetul etajului I Corp D Palat Administrativ.

Ca un exerciţiu de perspicacitate, ghiceste cineva câte ilegalităţi sunt în faptele enumerate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu