vineri, 31 octombrie 2008

Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan, a declarat, joi, la Craiova, ca Romania s-a dezvoltat in perioada guvernarii PNL, dar s-a dezvoltat pe datorie, transmite corespondentul NewsIn.
"Vreau sa-i transmit lui Tariceanu ca Romania s-a dezvoltat foarte mult in timpul guvernarii PNL, dar s-a dezvoltat pe datorie. Romanii au credite si stiu ce inseamna sa platesti mai mult pentru ele. Romania a avut resurse financiare in 2004 cum n-a avut niciodata, insa Calin Popescu Tariceanu si-a batut joc de ele - cinci kilometri de autostrada. A avut rezerve de stat de peste 600 de milioane de euro si nu a vrut sa foloseasca macar jumatate din acesti bani pentru cresterea salariilor profesorilor. A preferat sa-i foloseasca impartindu-i PNL-ului si PSD-ului“, a afirmat Stolojan. El a mai spus ca "traitul pe datorie" s-a incheiat in Romania. "Petrecerea s-a incheiat in Romania, precum si traitul pe datorie si, mai ales, pe datoria externa“, a mai spus liderul democrat-liberal.Sursa: 9AM, astazi
Asa fac majoritatea Primarilor, fac credite la banci, ca nu le cere nimeni socoteala pentru fiecare leut. Daca era sa ceara fonduri europene, trebuia sa justifice fiecare banut, asa cum ei isi fac combinatiile nu trebuie sa justifice banii si ne indatoreaza pe noi fraierii.
Cu "marile" autostrazi la fel, fac credite si isi baga bani in firmele proprii si a prietenilor.
Pace voua!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu