vineri, 26 iunie 2009

Lipa impune uniforma la Dinamo

Romania trebuie salvata!
 Cotidianul
25 Iun 2009 Ana-Maria Ursu

Preşedintele CS Dinamo a găsit oameni pe statele de plată care nu mai activau în club şi multe datorii neonorate.
La doar trei luni de la instalarea în funcţie, noul preşedinte al CS Dinamo, Elisabeta Lipă, a vorbit în cadrul unui interviu acordatNewsIndespre neregulile descoperite la club. Persoanele care nu mai activau la acest club au fost excluse din statele de plată, organigrama fiind restrânsă la cererea MAI. În ciuda problemelor financiare, Lipă a promis că nici o secţie sportivă nu va fi desfiinţată. Totuşi, olimpicii de la CS Dinamo nu au fost plătiţi, datoria pentru aceştia ridicându-se la suma de 17 miliarde de lei vechi. De altfel, cele mai mari probleme sunt în ceea ce priveşte neplata sportivilor. La handbal, restanţele sunt de 150.000 de euro, iar la baschet se ajunge la 120.000 de euro datorii. 
“La fiecare secţie am găsit probleme. În primul rând premierile pe care clubul trebuia să le facă sportivilor olimpici nu s-au făcut”, a afirmat Elisabeta Lipă, excepţii fiind echipele de volei feminin şi masculin, care se află la zi cu plăţile sportivilor.

Lipă a mai hotărât să schimbe proiectul pentru sala de sport aflată deja în construcţie, dar şi o promisiune pentru clădirea unui bazin de înot acoperit. “Am găsit o sală de sport în construcţie al cărui proiect a fost refăcut şi numărul de locuri mărit la aproximativ 2.500, o promisiune că vom construi şi un bazin de înot acoperit, dar ne trebuie mai întâi proiectul”, a spus Lipă.

Fosta canotoare a mai impus uniforma pentru angajaţii clubului şi doar în cazul evenimentelor aceasta să fie purtată şi de sportivi: “Am cerut uniformă obligatorie pentru noi, personalul care lucrăm”, însă în ceea ce priveşte sportivii şi antrenorii “am pretenţia ca atunci când e un eveniment oficial să o aibă şi să o poarte”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu