luni, 14 septembrie 2009

Parlamentul este gol, pentru că politicienii au treabă la deschiderea anului şcolar

Astazi, ora 06:44
Realitatea.net

Deschiderea anului şcolar dă peste cap programul de lucru al politicienilor. Parlamentul este astăzi pustiu. Aleşii au stabilit să lucreze în teritoriu. Mai exact să meargă la ceremoniile de început de an şcolar în colegiile în care şi-au câştigat mandatul.


Aşa că şi Senatul şi Camera Deputaţilor vor relua abia marţi activitatea. Politicienii şi-au suspendat şi şedinţele de partid de la sediile centrale. Nici PSD şi nici PDL nu vor avea astăzi obişnuitele şedinţe de luni ale conducerilor centrale. În plus, nu se va ţine nici şedinţa Coaliţiei de guvernare.

Liberalii fac însă notă discordantă. Biroul Politic Central al PNL se reuneşte la ora 10 la sediul central, iar la 14.00, la parlament, sunt convocaţi la şedinţă senatorii şi deputaţii PNL. Subiectul zilei la liberali va fi angajarea răspunderii guvernului. Liderii PNL discută despre o eventuală moţiune de cenzură pe care ar putea să o iniţieze cu ocazia acestei proceduri parlamentare.

6 comentarii:

  1. Pai da, ca decat sa se ocupe de problemele tarii mai bine sa mearga pe la astfel de evenimente, care nici macar nu ar trebui sa fie amestecate cu politica.Respect pentru cei din PNL pentru decizia luata de a nu participa la acest eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa ce in campania electorala au amagit profesorii cu cresteri salariale de pana la 50% iar apoi s-au trezit ca nu mai sunt bani (dar, ce naiba, profesorii i-au votat!), politicienii au avut acum nesimtirea sa se duca la deschiderea anului scolar? Oare cum s-au putut sa ii priveasca in ochi pe profesori, pe parinti si, mai ales, pe elevii care venisera in prima lor zi de scoala? Oare ce le-au spus; ce au mai promis? Salutara, pe de alta parte, decizia lui Crin Antonescu si a PNL de nu a participa la deschiderea anului scolar. Tara asta mai trebuie si guvernata sau PDL si PSD nu isi dau seama?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, Crin a facut un gest de normalitate intr-o perioada dificila.

    Dar pana nu scapa de "gorilele sugative" din partid nu pot vota cu PNL.

    Salutare Romanie!

    RăspundețiȘtergere
  4. PNL a demostrat ca respecta profesorii si nu s-au folosit de inceperea anului scolar ptr a transmite mesaje politice. Crin Antonescu se tine de cuvant si incearca sa introduca bunul simt pe scena politica

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa o tine tot asa!
    Bafta la alegeri Crin!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte inteleapta decizia PNL. Macar eu au ales sa sprijine dascalii. Guvernul PSD PDL nu a facut decat rau prin minciuni privind cresteri salariale si au mai avut nesimtirea sa se prezinte la deschiderea anului scolar

    RăspundețiȘtergere