sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Geoană nu a declarat cîştigurile "dragostei lui"

Romania trebuie salvata!
Catavencu.ro
29 Ian 2010

Biroul de Investigatii
 
În cele din urmă, Geoană s-a făcut de tot de c***t: nici măcar nu e în stare să fure. Aşa că, deşi e ditamai şeful Senatului, îl întreţine nevasta (o ştiţi, “Mihaela, dragostea mea!”). Cel puţin asta înţelegem noi din dosarul Agenţiei Naţionale de Integritate, care arată că Mihaela Geoană a cîştigat mai mult decît a declarat Mircea.




Şi tot ea, Mihaela, a încercat o lovitură imobiliară de zile mari, la sfîrşitul lui 2005, prin cumpărarea la subpreţ a 17 parcele de teren de la vărul ei, Octavian Barba. Bisnis nedeclarat de Mircea, fireşte, că altfel nu am mai vorbi despre asta.
În al treilea rînd, nici casa pe care Geoană şi-o construieşte de vreo trei ani nu a scăpat de control. Şi a reieşit că există nişte hîrtii prin contracte, pe acolo, la fel de solide juridic ca un bilet de tramvai de pe jos. Despre asta v-am povestit şi noi, pe larg, AICI.




P.S. Să mai zicem că v-am zis? V-am zis AICI. Ba chiar v-am avertizat că nu s-a precupeţit nici un efort ca Mirciulică să scape (citeşte AICI).

P.P.S. Îi mulţumim Evenimentului zilei că a participat la scrierea acestui text, prin aceea că i-a permis colegului nostru Cătălin Prisacariu să publice un articol despre bisnisurile imobiliare ale lui Geoană. Din care articol ne-am inspirat. A, să nu uităm: articolul cu pricina a fost publicat în februarie 2006, cînd colegul abia numit lucra la Evenimentul zilei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu