sâmbătă, 19 februarie 2011

Cristian Poteraş, sechestru pe "mărunţiş"

Romania trebuie salvata!
Cotidianul.ro


DNA a pus sechestru pe averea primarului PDL al sectorului 6, Cristian Poteraş, acuzat de abuz în serviciu într-un dosar cu retrocedări ilegale de terenuri, anunţă TVR 1.

Surpriză însă: Poteraş are doar un apartament în Crângaşi şi ceva mărunţiş prin conturi. Indemnizaţiile şi dividendele de la cele 9 firme ale familiei sunt pe numele fratelui său şi ale soţiei de care a divorţat a doua oară în septembrie anul trecut.

Procurorii DNA i-au prezentat recent primarului Sectorului 6, Cristian Poteraş, materialul de urmărire penală. Edilul este acuzat de abuz în serviciu, pentru că ar fi retrocedat ilegal terenuri din centrul Capitalei unor persoane care ar fi trebuit să primească pământ la periferie.

Terenurile au fost retrocedate în 2006, când o comisie din care făcea parte şi Poteraş a declarat nedisponibile suprafeţele pe care ar fi trebuit să le retrocedeze.

Primarul Sectorului 6, consilierii şi cei patru funcţionari publici membri ai subcomisiei de aplicare a fondului funciar au împroprietărit cu 4 hectare de teren în sectorul 6 al Capitalei o familie care avea de recuperat o proprietate moştenită în comuna Domneşti.

Accesari: 814

Publicat Vineri, 18 februarie 2011 Cristian Gheţu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu