joi, 17 martie 2011

Avocatul care îi apărăpe profesorii lui Ionuţ Căşuneanu: «Îi scot eu basma curată!»

Romania trebuie salvata!
17 Martie 2011, Ora 00:00
Libertatea.ro

Avocatul care îi apărăpe profesorii lui Ionuţ Căşuneanu: «Îi scot eu basma curată!»


Cei 17 profesori de la Liceul Economic Ion Ghica, din Bacău, acuzaţi că i-ar fi pus note lui Ionuţ Căşuneanu fără ca acesta să fie la ore, şi-au luat avocaţi care să-i scape de puşcărie, în cazul în care vor fi condamnaţi pentru fals intelectual.

Avocaţii angajaţi de cei 17 profesori ai Liceului Economic din Bacău, acolo unde, în 2006, Ionuţ Căşuneanu (25 de ani) a absolvit, încearcă să-i scoată basma curată pe dascăli. Dacă iniţial au declarat că, sub presiunea fostului director, au măsluit situaţia şcolară a beizadelei pentru că tatăl lui, milionarul Costel Căşuneanu, finanţa şcoala, profii spun acum că n-au falsificat documentele. “Ionuţ ne trimitea referate prin e-mail, iar notele erau puse cu date ulterioare”, au afirmat cadrele didactice.

Liviu Ghioc, unul dintre avocaţii angajaţi să-i apere pe profesori, a declarat că dascălii nu pot fi acuzaţi de mărturie mincinoasă în urma acestor afirmaţii, pentru că fac parte din apărare. “Îi scot eu basma curată!”, a spus avocatul.

Uite ce casă are fostul director!

Ovidiu Cojocaru, fostul director al liceului, a ocupat în perioada 2007 - 2009 funcţia de inspector şcolar în Bacău. Atunci, Cojocaru a început construcţia unei vile în apropiere de oraş, el conducând, de asemenea, o maşină frumoasă, în valoare de 30.000 de euro, cumpărată cu bani cash.

Potrivit declarației de avere, Cojocaru mai are un apartament cu trei camere în Bacău, o garsonieră în București şi un teren în localitatea Andrieșești, venitul lui fiind de 36.000 de lei într-un an. Vecinii fostului director spun că de când a pierdut funcţia de inspector școlar, acesta n-a mai avut bani să mai pună o cărămidă la casă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu