miercuri, 16 martie 2011

Milionarul Costel Căşuneanu a sărit să-şi apere fiul: «Ionuţ nu e vinovat!»

Romania trebuie salvata!
Libertatea.ro
Mircea Merticariu 15 Martie 2011, Ora 23:30


Costel Căşuneanu a sărit să-şi apere fiul cel mic, după ce acesta a fost acuzat că a terminat liceul fără ca măcar să treacă pe la ore. Mai mult, după scandalul iscat la Liceul Economic Ion Ghica din Bacău, se pare că mai mulţi martori şi-au retras declaraţiile.


Cei 17 profesori de la Liceul Economic Ion Ghica din Bacău, acuzaţi că i-au pus note din burtă lui Ionuţ Căşuneanu (25 de ani), vor să îşi schimbe declaraţiile.

De altfel, Relu Ovidiu Cojocaru, fost director al instituţiei, care le-a cerut dascălilor să falsifice actele, a părut foarte relaxat la primul termen de judecată: “Trebuie să clarificăm povestea. Nici unul dintre profesori nu mă mai acuză acum, de când am ajuns la judecată”. În acest timp, milionarul Costel Căşuneanu a sărit să-şi apere fiul.

“Ionuţ nu este vinovat pentru că acolo nu s-au înţeles nişte directori!”, a declarat Costel Căşuneanu, care, potrivit procurorilor, ar fi asfaltat în 2006 curtea Liceului Economic pentru ca băiatul său să termine şcoala. Chiar şi reparat de “Regele asfaltului”, terenul din jurul liceului arată ca după război.

Costeluş, pasionat de maşini de lux

Fiul cel mare a familiei Căşuneanu, Costeluş, e cunoscut pentru pasiunile costisitoare pe care le are - maşinile şi motocicletele luxoase. În garajul său, există modele ca Bugatti Veyron (1,6 milioane de euro), Mercedes G 55 AMG (150.000 de euro), Lamborghini Murcielago (200.000 de euro), bolizi modificaţi pentru off-road, dar şi o motocicletă, Confederate P 120 Fighter, de 110.000 de euro


Cei doi fraţi fac afaceri împreună

Costeluş (28 de ani) şi Ionuţ (25 de ani), cei doi fii ai milionarului Căşuneanu, vor moşteni o avere impresionantă, de peste 180 de milioane de euro, conform ultimei ediţii a Top 300 Capital. Anul trecut, fraţii, care administrează un grup de firme, au obţinut cele mai mari fonduri europene în judeţul Bacău - 9,6 milioane de euro, bani pe care vor să-i investească într-un centru de afaceri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu