miercuri, 30 martie 2011

Piedone dă 75 de milioane de euro pe spaţii verzi şi leagăne

Romania trebuie salvata!
Libertatea.ro
29.03.2011

Milioane, de euro pe stradă! Milioane, de euro în leagăne... şi... spaţii verzi... Vă sună cunoscut? Nu, nu sunt versurile unui hit mai vechi de-al cântăreţei Nicola. Este realitatea de la Primăria Sectorului 4, care v-a cheltui ”doar” 32 de milioane de euro pentru întreținerea locurilor de joacă şi a spaţiilor verzi, dar şi pentru alte activităţi.

Conform contractului atribuit la data de 15 martie 2011, cele 32 milioane euro ar putea fi cheltuite timp de patru ani pentru mai multe tipuri de lucrări de amenajare și întreținere a spațiilor verzi aflate în sectorul 4, în condițiile în care bugetul primăriei permite acest lucru, conform B365.ro.

Toate acestea se întâmplă, în condiţiile în care, administrația locală a mai atribuit un astfel de acord cadru în urmă cu un an, în valoare de 43 milioane euro, pentru amenajarea spațiilor verzi dintre blocuri, tot pentru patru ani. Serviciile se suprapun.

"Serviciile vizează salubrizarea spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă, întreţinerea spaţiilor verzi (n.r. lucrările de cosit, regazonat, reparaţiile mobilierului urban, reparaţiile aparatelor de joacă, întreţinerea aspersoarelor) punerea în funcţiune, trecerea în conservare, reglaje, demolările pe domeniul public, defrişările, toaletările, achiziţiile de gard metalic şi de coşuri de gunoi pe spaţiul verde", au precizat reprezentanții compartimentului relații cu mass-media din cadrul Primăriei Sectorului 4 pentru B365.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu