marți, 14 februarie 2012

Ontanu, iar imaginare!

Romania trebuie salvata!

Hocus-pocus cu banii statului

Onțanu aruncă banii primăriei sectorului 2 pe garduri imaginare

Acasă»Investigatii






.
Gardul există, dar Onțanu are orbul găinilor

Anul trecut primăria sectorului 2 a amenajat cu 2,5 milioane de lei un parc situat la intersecţia Şos. Pantelimon cu Dobroeşti.Anul acesta primăria mai vrea să dea 500.000 de lei pentru construirea unui gard în jurul parcului. Curios este faptul că parcul are deja gard.

Un parc de 2,19 hectare a fost construit la sfârşitul anului, în cartierul Pantelimon. Pentru amenajarea spaţiului verde, primăria condusă de Neculai Onţanu a plătit câteva milioane de lei unei firme de construcţii controlate de un fost coleg de facultate al prim-vicepreşedintelui PDL Gheorghe Flutur şi susţinător al parlamentarului democrat-liberal Vasile Gherasim.

Situat la intersecţia Şos. Pantelimon cu Dobroeşti, amenajarea noului parc a costat aproximativ 2,5 milioane de lei. Mai interesant este că banii au intrat în conturile firmei Geca Impex PM SRL, controlată de un fost coleg de facultate de-al prim-vicepreşedintelui PDL şi preşedinte al PDL Suceava, Gheorghe Flutur. Compania este deţinută de Verona şi Gelu Palamaru, un inginer silvic care a absolvit, în '85, alături de Flutur, Facultatea de Silvicultură din Braşov. Câţiva ani mai târziu, Gelu Palamaru era şeful Ocolului Silvic Comana. Coincidenţă sau nu, el s-a ales cu onorabila funcţie în perioada în care Flutur ajunsese la cârma Direcției Silvice Suceava .

Deși parcul a fost realizat și amenajat integral în 2011, potrivit bugetului Administrației Domeniului Public Sector 2 pe anul 2012, obiective noi de investiții, capitolul 67.02, punctul 1 este prevăzută suma de 453.000 lei pentru amenajarea unui nou gard ornamental al parcului Sfântul Pantelimon.

Această inginerie financiară a generalului Onțanu și a clicii sale uneperiste de la nivelul sectorului 2 (directorul general al ADP 2 Lemnaru Cristian-secretar al UNPR București, directorul de producție Frâncu Mircea-membru UNPR etc) este una din modalitățile prin care aceștia înțeleg să facă rost de fonduri din banii publici pentru campania electorală de peste câteva luni.


Teodora Ţugui
Publicat acum 7 ore si 8 minute


Comentarii

Unchiul tau pierdut

14:08:23, 14 Feb 2012 30

Tocmai de sectorul cel mai muncitor v-ati gasit sa mintiti?!

Danel George

14:06:26, 14 Feb 2012 29

Incredibil..... incercati sa faceti rau celui mai bun primar pe care il are capitala la ora actuala. Rusine sa va fie. Fara domnul Ontanu , sectorul 2 nu ar fi fost ce este astazi . RUSINE USL!



Bibi still

14:05:22, 14 Feb 2012 28




Cred ca nu mai aveti subiecte si inventati!



Jos H0ntanu

14:04:26, 14 Feb 2012 27




Daca nu da ziarul in judecata, eu cred ca articolul este adevarat! Si ori de cate ori comenteaza unpristul de servici( care scrie Domnul Ontanu, cu D mare hahahaaha), a cam bagat frica in ei, fraierii il divinizeaza pe comunistul hot si hodorog


Coso ibitza

14:01:17, 14 Feb 2012 26




Ce faceti baaa?!!! Va distrugeti singuri ziaru cu astfel de articole!! Ontanu e iubit !Va puneti lumea in cap cu minciunile voastre


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu