vineri, 23 ianuarie 2009

Oprisan si afacerea "Vrancea"!

Raluca Dan , fostul director de Cabinet al presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, va prelua functia de prefect. Alti trei trimisi ai Guvernului in teritoriu au fost inlocuiti cu oamenii coalitiei PSD-PDL.
Proaspatul ministru de Interne, Liviu Dragnea, si-a inceput in forta mandatul. Primele hartii semnate de fostul baron de Teleorman au fost de inlocuire a patru prefecti numiti de PNL. Trei dintre ei au fost mutati pe baza prevederilor principiului mobilitatii, in timp ce unul a fost schimbat, ocupand pana acum functia temporar. Astfel, Vasile Gudu (PDL) a fost numit la Tulcea, Victorel Lupu (PSD) la Iasi, Cristian Roman (PDL) la Botosani si Raluca Tatiana Dan (PSD) la Vrancea.

Ultimul nume este si cel mai sonor, Raluca Dan lucrand in perioada 2001-2002, umar la umar cu Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea. Ea i-a ramas loiala baronului pana in 2007, perioada in care a activat ca directorul executiv al Directiei Relatii Interne si Internationale din Consiliul Judetean.
Sursa: Cotidianul, astazi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu