miercuri, 27 mai 2009

Oprescu are BMW de 100.000 de euro, nedeclarat

Primarul Capitalei a fost prezent la emisiunea “Pro Motor”, unde s-a lăudat cu maşina sa proprietate personală, un BMW 745d. Jurnaliştii de la Caţavencu au verificat, iar bolidul de 330 de cai-putere nu apare în declaraţia de avere a lui Oprescu.

MEDIAFAX pe 20 mai: “Sorin Oprescu vine la «Pro Motor» pentru a povesti amintiri din copilărie şi «amintiri din viitor». Amintirile din copilărie ale lui Oprescu sunt legate de primele sale maşini şi de începuturile primarului ca şofer. Fan al mărcii BMW şi posesorul unui impozant 730i...”.

La partea cu 730i au zbârcit-o un pic, căci după cum puteţi vedea din imagini e vorba de un 745d. Asta înseamnă un motor de 4,5 litri diesel care produce nu mai puţin de 330 CP. Cel mai important este, însă, că Oprescu a binevoit să se dea singur de gol că este posesorul unei limuzine ce ajunge lejer la o sută de mii de euro.
Altfel, nu am fi aflat asta pe căi oficiale. După cum vă spuneam şi la început, din declaraţia sa de avere (postată pe site-ul Primăriei Capitalei) nu reiese că ar deţine această maşină. De altfel, potrivit aceluiaşi document, nici bani să şi-o cumpere nu prea a câştigat anul trecut.

Cotidianul
25 Mai 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu