luni, 13 iulie 2009

Turism bugetar de criză: Rio, Havana, Bangkok, Dubai pentru angajaţii la stat

Romania trebuie salvata!
Academia Catavencu
11 Iul 2009 | Biroul de Investigatii

Academia Caţavencu vă prezintă cea mai mişto ofertă turistică pentru concediile de anul ăsta. Luaţi-vă adio de la mînăstirile din Bucovina, cortul din Vama Veche sau peştele din Deltă. Anul ăsta, o instituţie de stat dă tonul şi vă prezintă cel mai tare ghid turistic. Nu-l rataţi, că nici nu ştiţi ce pierdeţi.

Numai săptămîna asta, de exemplu, instituţia de care facem vorbire a achiziţionat din bugetul de criză servicii de turism (bilete de avion şi cazare) pentru mai mult destinaţii exotice, din rîndul celor pe care cei mai mulţi dintre noi n-o să le vadă decît în poze sau la televizor.
E cazul, deci, să-i invidiaţi pe fericiţii angajaţi de stat care se vor bronza în vara asta pe plajele din Alicante, staţiune turistică din Spania.

Bănuim că o să aibă ce vedea pe plajă, că doar Spania e plină de românce. Premianţii sînt, însă, cei care vor ajunge la Rio de Janeiro, Caracas sau Havana. Cei mai norocoşi dintre ei vor deveni experţi în turismul sexual după o vizită în Bangkok. Se pare că există şi un filon romantic la conducerea instituţiei ăleia, căci Veneţia se numără şi ea printre destinaţiile pentru care au fost achiziţionate servicii turistice.

Este foarte probabil să izbucnească o mică bătălie printre piţipoancele angajate, care vor face tot posibilul să prindă un loc la excursile în Dubai sau Milano. Urmăriţi, deci, Academia Caţavencu săptămîna viitoare pentru afla în ce alte locuri se vor distra vara aceasta cei mai fericiţi angajaţi ai statului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu