vineri, 21 august 2009

Ministerul Sănătăţii a contractat consultanţă pe linie de partid

Romania trebuie salvata!

Academia Catavencu
20 Aug 2009 | Biroul de Investigatii

Ministerul Sănătăţii Publice (MSP) încearcă să îşi facă curăţenie în ograda prpoprie. Aşa că primul pas a fost achiziţionarea de consultanţă externă, imparţială, cu influenţe pesediste şi nu numai. Consultanţa este una profesionistă şi a fost aleasă de pesedistul Bazac pentru problemele stringente din MSP.

Pe cei de SCA ŞOVA&ASOCIAŢII i-a angajat pentru servicii de consultanţă juridică pentru mai multe domenii. E drept, oamenii au fost recomandaţi călduros de primarul Oprescu care i-a angajat pentru nenumăratele probleme de la Primăria Capitalei. Plus că mai e şi colegialitatea de partid, senatorul pesedist Dan Şova fiind cel care deţine SCA ŞOVA&ASOCIAŢII.
Suma este mică, aşa, cît salariul a zece doctori rezidenţi: 17.929 RON. Un alt contract de consultanţă a fost semnat cu firma SC FORESEE CONSULTING SRL. Valoarea contractului este de 51.170 RON şi este taman pentru auditul intern al achiziţionării şi implementării unui sistem electronic de înaltă performanţă. Care sistem electronic numai implmentat nu a fost, chiar dacă se tot încearcă de prin 1996 vara.

FORESEE se bucură de prezenţa consilierei personale a tehnocratului de la Justiţie, Cătălin Predoiu. Simona-Olguţa David este numele dumneaei şi este administrator şi asociat majoritar la societatea menţionată. Consiliera ne-a declarat că: “Datorită poziţiei mele în minister (Ministerul Justiţiei – n.r.), nu mi-am permis să interferez cu acest contract.” Aşa că sarcina a căzut pe umerii unui asociat, specialis pe IT care şi-a pus cartea de vizită la bătaie şi i-a fermecat pe cei de la MSP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu