marți, 1 septembrie 2009

Iese la iveală un mare susţinător PDL: cine este Doru Măgaru’?

Romania trebuie salvata!

Cotidianul.ro
31 Aug 2009


Doru Petrescu a coordonat campania PDL pe Craiova, a stat la masă cu Băsescu, dar a şi fost cercetat penal în zeci de dosare în ultimii ani, instrumentate de către mai toate parchetele din Craiova. Acuzaţiile au fost dintre cele mai diverse, de la ameninţare, lovire, şantaj, ultraj până la evaziune fiscală.
Doru Petrescu a fost cercetat penal în zeci de dosare în ultimii ani, instrumentate de către mai toate parchetele din Craiova. Acuzaţiile au fost dintre cele mai diverse, de la ameninţare, lovire, şantaj, ultraj până la evaziune fiscală. Anchetatorii doljeni au dispus, mai de fiecare dată, neînceperea urmăririi penale faţă de Doru Măgaru’. Numeroase voci pun aceste soluţii pe seama prieteniei care îl lega pe Petrescu de comisarul-şef Gheorghe Bică, ba şef al Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate Craiova, ba al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Ba chiar, cei doi erau atât de apropiaţi încât urmăreau din aceeaşi lojă a Stadionului „Ion Oblemenco“ meciurile Universităţii Craiova sau mergeau împreună, în vacanţe, în Italia.

Omul care a coordonat campania PDL pe Craiova, profitorul nr. 1 din mandatul lui Antonie Solomon. A defrişat şi a construit o casă în parcul oraşului de lângă Liceul Pedagogic. Solomon i-a dat autorizaţie. A tras cu pistolul în plin centru al Craiovei în 1992. A fost condamnat un an şi jumătate înainte de 1989. Caiac era tovarăş ul lui. Doru Măgaru i-a făcut înmormântarea şi i-a condus funeraliile. Mai nou, a făcut pact şi cu Gigi Neţoiu.

Doru Măgaru face parte din grupul Solomon, Rodion Cămătaru, Capac. A fost implicat (unii zic responsabil) în campania electorală a PDL în cartierul Craioviţa Nouă. Este implicat şi în afacerea cu terenul de 9 milioane de euro pe care s-a construit Real Hypermarket. Terenul în sine are şi el o poveste. O femeie din Constanţa, Nicolaescu Maria, care n-a avut niciodată proprietăţi în Craiova, după cum declară într-o înregistrare existentă, adobândit un teren pe care nu l-a solicitat niciodată. Şi apoi tot prin procură l-a vândut. Tot cu procură pe numele unui oarecare Tănase, din aceeaşi gaşcă, terenul a fost vândut cu 9 milioane de euro.

Femeia din Constanţa este dispărută. În acest caz există şi un dosar care se plimbă în DNA şi DIICOT. Doru Măgaru este şi mogul de presă. Deţine „Expresul de Sud“ şi se laudă că el l-a adus pe noul şef de poliţie din Dolj. Doru Măgaru poate fi trecut între semianalfabeţi (dacă literele sunt suficient de mari). Alte amănunte despre celebrul personaj ajuns la aceeaşi masă duminică la Băileşti cu preşedintele Traian Băsescu, în ediţia de miercuri a ziarului Cotidianul. (C.V.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu