joi, 27 mai 2010

Ministrul Berceanu face bani din afaceri cu statul

Romania trebuie salvata!
libertatea.ro


Conform publicaţiei Puterea, firma miniştrilor Radu Berceanu (foto) şi Adriean Videanu, AVI SRL, derulează afaceri cu statul şi cu regiile autonome.

Mare parte din trenurile de călători folosite de Metrorex sunt fabricate de Bombardier, companie “prietenă” cu AVI, iar mentenanţa acestora e asigurată de francezii de la Alstom, o altă firmă aflată în relaţii contractuale cu societatea lui Radu Berceanu. O altă legătură, la fel de interesantă, există între firma şefului de la Transporturi şi Irisbus, care a furnizat autobuze şi troleibuze Bucureştiului. Nici afacerea cu Poşta Română nu e de trecut cu vederea, întrucât societatea lui Berceanu furnizează Companiei Naţionale Poşta Română cutii poştale stradale.

Udrea promovează România pe internet, cu 200.000 €

La Ministerul Dezvoltării şi Turismului criza nu a afectat bugetul de promovare a României pe internet. Potrivit publicaţiei Financiarul, Elena Udrea pune la bătaie 200.000 €, până la sfârşitul acestui an, pentru reclamele online legate de România, ce vor apărea pe Yahoo şi pe Google, precum şi alţi 100.000 € pentru promovare la tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu