vineri, 18 septembrie 2009

Şoferul minor Geoană, carnet fără şcoală?

Romania trebuie salvata!

Catavencu.ro
17 Sep 2009

Biroul de Investigatii
 
Pînă acum ştim următoarele despre tînărul conducător auto Alexandru Geoană: are 16 ani, permis categoria B1, a făcut şcoala de şoferi şi a susţinut examenul pe un Logan (potrivit declaraţiilor doamnei Mihaela Geoană, pe care le puteţi citi în articolul nostru.




Senzaţional! Iată însă ce a declarat, pentru Newsin, Vasile Ştefănescu, preşedintele Federaţiei Naţionale a Şcolilor de Şoferi din Romånia: "Nimeni nu a făcut şcoala de şoferi în Bucureşti pentru categoria B1 pentru că nici o şcoală nu are astfel de vehicule. Nu ştiu nici în ţară să fie aşa ceva". “Este o crimă să le dăm permise puştilor”, a adăugat acelaşi Vasile Ştefănescu.
Într-un comunicat de presă emis astăzi, Mircea Geoană a mai precizat că fiul său, “atåt la examenul auto cât şi la orele de traseu urmate în cadrul şcolii de şoferi, a fost folosit un autoturism, în conformitate cu prevederile art 30 lit. 1)”. Deci, mama şi tatăl spun că Alexandru Geoană a făcut şcoala de şoferi, dar preşedintele FNŞŞR declară că nu ştie să existe şcoli de şoferi care să instruiască pentru aşa ceva. În plus, Mihaela Geoană a încurcat un pic borcanele şi a declarat că fiul a dat examenul pe un Logan, deşi legal nu are dreptul să conducă aşa ceva.


No, acum nu vrem să fim tendenţioşi, da' numai nouă ni se pare că ceva e în neregulă cu permisu' lui Geoană ăl mic?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu