vineri, 6 noiembrie 2009

Aura Vasile, merţan de la şeful microbuzelor electorale

Romania trebuie salvata!
Catavencu.ro
05 Nov 2009

Biroul de Investigatii

 
Mamaia cu coc Aura Vasile, adjuncta pesediştilor de la Camera Deputaţilor, se dă prin tîrg cu un Merţan cu şofer. Nedeclarat, după cum v-am povestit AICI. Că cică nu-i al ei, ne-a zis ea: “Aveam o Skodă, dar am vîndut-o. Mercedesul nu e al meu, e al unui prieten, care plăteşte leasing. Mi-a dat-o s-o folosesc pînă la sfîrşitul lunii noiembrie. Atunci cînd o dau înapoi văd eu ce maşină îmi cumpăr de banii pe care îi am. Prietenul care mi-a împrumutat-o este Ion Comuşi, doar nu eram atît de fraieră să nu trec în declaraţia de avere aşa ceva”.
Buuuuun. Acuma, haideţi să vedem cine este Ion Comuşi, proprietarul mai multor firme, printre care şi a celei care se cheamă “C & I”. Păi, este un asociat al lui Vanghelie. În sensul că-i pune la dispoziţie lui Marean microbuze electorale în ziua votului (citeşte AICI). Dar asta poate nu e foarte relevant pentru simţul vostru civic. Aşa că, iată, să vă sensibilizăm puţin naturelul estetic. Enjoy!


http://www.220.ro/7jRBS6UzU7/Adrian-Minune-Show-Botez


P.S. Ca să înţelegeţi de ce i se fac dedicaţii lui “Bulgaru’” în clip: lui Ion Comuşi i se spune Ion Bulgaru. Nu ştim dacă din cauza cefei sau pentru că s-ar integra foarte bine în peisajul mafiot bulgăresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu