miercuri, 23 iunie 2010

Lux şi eleganţă CSAT: Ce măreaţă arată o instituţie inutilă, de tip sovietic

Romania trebuie salvata!
Cotidianul.ro



Şedinţa CSAT de marţi s-a desfăşurat în somptuosul salon România din vecinătatea impunătorului şi luxosului birou de lucru din Palatul Cotroceni al preşedintelui României, Traian Băsescu.

În acelaşi loc, conform Administraţiei Prezidenţiale, se va discuta de bani şi de şmenuri, printre care sunt şi cele cu ţigarete: "CSAT se va reuni din nou în şedinţă, în cursul săptămânii viitoare, pentru a analiza măsurile ce se impun în continuare în vederea diminuării evaziunii fiscale şi a contrabandei".

Computerele de birou foarte preţioase şi salonul luxos sunt elementele definitorii ale atmosferei de lucru din CSAT.

Întâiul fumător

La această atmosferă pare să fi contribuit şi fumătorul Traian Băsescu. După um o arată însăşi fotografia de pe pagina de internet a Administraţiei Prezidenţiale, el este singurul dintre membrii CSAT sau invitaţi care are pe birou o scrumieră.

Sub mapa şefului statului român se zăreşte ceea ce poate fi o tabacheră. Fumatul este strict interzis în instituţiile publice. Iar Traian Băsescu respectă cu o sfinţenie neasemuită, Constituţia României şi legile ţării, printre care şi cea a interzicerii fumatului în locurile amintite.

Mai mult ca sigur că preşedintele ţării noastre, ori a pus scrumiera pe biroul de lucru pe post de bibelou - în loc de celebrul peşte din sticlă colorată pus pe televizoarele alb/negru – ori îşi lasă subordonaţii din CSAT cu ochii-n lustra scumpă şi ieste să tragă o mahoarcă.

Accesari: 1441

Publicat Marţi, 22 iunie 2010 Cristian Oprea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu