miercuri, 11 noiembrie 2009

Ce face senatorul PD-L Marian Rasaliu cu 20.000 de lei: îşi ia un teren, două maşini şi trăieşte un an

Romania trebuie salvata!
Catavencu.ro
Acest articol a aparut si in Academia Caţavencu din 11 Nov 2009

Academia Caţavencu a depus la Parchetul General o plîngere penală împotriva a peste 500 de demnitari care şi-au completat în fals declaraţia de avere. Unii şi-au ascuns conturile, alţii vilele, cîţiva afacerile, cei mai mulţi pe toate acestea. Unde anume, numai Parchetul ne poate spune, cu legea în mînă. Cine sînt ei, făptaşii, vă spunem noi. Din păcate, unii au fost realeşi deja în noul Parlament. Aşa că vouă, cititorilor noştri – care sînteţi mai inteligenţi decît votanţii lor –, nu vă rămîne decît să-i mai suportaţi patru ani.
Senatorul Rasaliu e la a doua participare la rubrica de faţă. La prima prezenţă, scriam că senatorului îi dispăruseră dintr-o declaraţie de avere mai veche un Jeep Cherokee şi un teren. Nu prin vînzare, nu prin furt, nu prin donaţie. Pur şi simplu dispăruseră, fără explicaţie.
Acum, la a doua vizită pe la noi, senatorul este încă şi mai simpatic. Conform ultimei declaraţii de avere depuse, reiese că în 2008 a avut venituri de aproximativ 100.000 de lei noi. Staţi, că nu asta-i amuzant, ci ce a făcut el cu banii ăia. În primul rînd, şi-a cumpărat două maşini (una de teren şi una mai micuţă, de oraş), un teren de o mie de metri la marginea Braşovului şi (atenţie, urmează partea de rîs) a donat 80.000 de lei noi la partid.
La PD-L. Na, era an cu două ture de alegeri (locale şi parlamentare), deci partidul avea nevoie de bani. Aşadar, să calculăm: Rasaliu a cîştigat, în 2008, 100.000 de lei, din care 80.000 i-a dat la partid. Cu restul de 20.000 de lei noi şi-a cumpărat un teren şi două maşini. Iar din restul de bani a mîncat, a băut, s-a îmbrăcat etc. Zic să-l punem direct premier pe Rasaliu ăsta, că mai bun manager pentru criza ce ne apasă noi n-am pomenit încă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu