sâmbătă, 5 iunie 2010

Finanţistul Dănilă ar face orice pentru casă. Ca să nu rămînă fără casă

Romania trebuie salvata!
Catavencu.ro
Acest articol a aparut si in Academia Caţavencu din 02 Iun 2010 | Biroul de Investigatii


În urmă cu o săptămînă vă povesteam despre aventurile imobiliare ale fostului şef al BCR, actual membru în Consiliul de Administraţie al BNR. Ei bine, ca să nu dea rău în ochiul ager al domnului Isărescu, Nicolae Dănilă s-a gîndit că e mai bine ca pe viitor să lucreze cu familia la şmenuit imobile. Nu de alta, dar abia ce a scăpat de urmărirea penală pentru fals şi uz de fals – procedeu prin care a dobîndit viloiul de la numărul 13, de pe strada Rabat din Capitală, cumpărat pe nimic de la primărie, pe motiv că el şi soţia erau nişte amărîţi de contabili, întreţinuţi din averea de miliarde a fiului minor, Alexandru.
Acum, responsabili de continuarea şmenului cu viloiul sînt soţia acestuia, doamna Georgeta şi celălalt fiu, Marius Ioan, şeful diviziei de Investment Banking de la BCR, rămas în post de pe vremea cînd tăticul veghea asupra BCR-ului de stat. Săptămîna trecută, după ce a obţinut în instanţă retrocedarea parţială a imobilului din care Dănilă nu se dă plecat, proprietarul de drept, Mihai Popescu, s-a gîndit să racordeze garajul la reţeaua de curent electric. Ce-i drept, el ar fi racordat tot, dar pînă acum n-a obţinut în instanţă decît garajul şi mansarda. „Ce tupeu!“ şi-a zis probabil Dănilă, care şi-a trimis imediat familionul la treabă. Şi, după cum a constatat şi Poliţia, soţia şi fiul finanţistului s-au pus pe treabă şi au distrus tot ce munciseră angajaţii Enel pentru proprietar.

Başca, Dănilă a mai dat şi nas în nas cu proprietarul, care numai că nu şi-a luat şi două flegme pentru tupeul de a pretinde ce i se cuvine de drept. „Băi, mă doare în p..ulă de ce scrie presa şi de ce procese ai cîştigat tu în instanţă. În casa asta nu ai ce căuta, băi, ai înţeles?“, i-ar fi zis finanţistul într-un limbaj economic. Păi, normal, că doar ce, s-a ajuns chiar aşa de rău în ţara asta, ca nici măcar un şef din BNR să nu mai poată lua o amărîtă de vilă pe naşpa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu