sâmbătă, 5 iunie 2010

În Gura Foii se construieşte un stadion, deşi comuna nu are echipă de fotbal

Romania trebuie salvata!
25 mai 2010, 07:01 | Actualizat Marţi, 25 Mai 2010 12:03
REALITATEA TV

Pe lista investiţiilor inutile, mai ales pe timp de criză, putem adauga şi stadionul din comuna dâmboviţeană Gura Foii. De ce este inutilă? Din simplul motiv că localitatea nu are echipă de fotbal. Autorităţile merg însă pe principiul ''Să fie primit''. Dacă banii ceruţi încă din 2008 pentru stadion au ajuns abia la sfârşitul lui 2009, primarul gospodar s-a apucat de treabă.
Lucrările la stadion au început cu o pauză. Doar nu e nicio grabă. Satul Făget, acolo unde va fi ridicat mândrie de stadion, nici măcar nu are echipă de fotbal.

Nici tanti Ilinca şi nici Nea Nicolae nu mai pot juca fotbal pe stadion. Şi nici nepoţi nu au ca să-i privească alergând pe islaz, viitor stadion. Aşa că, mai bună ar fi fost o canalizare.

Cotactat de Realitatea TV, primarul din Gura Foii nu vrut să dea prea multe explicaţii. Motivul: este în ziua liberă. Preşedintele Consiliului Judeţean însă a explicat de ce, pe timp de criză, se fac investiţii inutile.

"Sunt în construcţie 32 de baze sportive, în 32 de comune dâmboviţene. Una dintre ele este în Gura Foii, investiţie care a demarat în 2008. Au urmat apoi procedurile de acordare de fonduri de către Guvernul României, apoi procedurile de licitaţie", a declarat Florin Popescu, preşedinte Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Investiţia din comuna Gura Foii costă aproximativ 400.000 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu