marți, 6 iulie 2010

Cazarma din Murfatlarul natal al preşedintelui, păzită de bodyguarzi

Romania trebuie salvata!

Armata română şi-a angajat mercenari ca să-i apere unităţile militare. Este cazul Unităţii Militare 01556 Mangalia, care, în urma unei licitaţii electronice, a angajat o firmă privată de bodyguarzi ce va asigura paza a trei unităţi militare.



Este vorba despre UM 01556 Mangalia, UM 02131 Victoria şi cazarma din Murfatlar, care vor beneficia de serviciile de pază oferite de societatea LPS Protecţie SRL din Constanţa. Valoarea contractului încheiat cu această firmă este de 813.484 lei, acesta fiind descris ca achiziţionare de servicii de pază şi intervenţie la obiectivele militare prin societăţi specializate. Fapt care ne duce la ideea că paza şi protecţia nu mai intră în atribuţiile armatei române.

Interesant este că cele trei servicii pe care le oferă firma LPS Protecţie sunt, potrivit site-ului de prezentare al societăţii, cele de transport valori, monitorizare şi gardă de corp. Sloganul firmei LPS Protecţie este „Protecţia dumneavoastră e grija noastră".

„Suntem o echipă de profesionişti, cu experienţă în domeniul pazei şi protecţiei şi dornici de a realiza, eficient şi de calitate, aşteptările clienţilor noştri: de a se manifesta în intimitate şi siguranţă deplină, atât în familie cât şi pe proprietatea lor; de a nu le fi afectată viaţa şi integritatea corporală; de a se putea manifesta în deplină libertate aşa cum fiecare îşi doreşte", se precizează pe site-ul firmei LPS Protecţie SRL, societate care se va ocupa de paza celor trei unităţi militare din Constanţa.



Publicat Marţi, 06 iulie 2010 Claudia Marcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu