luni, 16 noiembrie 2009

Timişoara: Şmecherul cu Ferrari: „Puteam să circul fără permis de conducere încă cinci ani dacă nu făceam scandal”

Romania trebuie salvata!
Adevarul.ro
Autor: Cristian Poelincă


Data: 14 nov 2009
 
 
Cosmin Pantea, tânărul care a agresat o femeie în trafic, spune că putea să continue să circule liniştit fără permis la volanulul bolizilor de lux dacă nu era luat la ochi de poliţişti.
Cosmin Pantea, de 30 de ani, şmecherul cu Ferrari care a agresat o femeie pentru că nu i-a acordat prioritate în trafic săptămâna trecută, a cerut un drept la replică reporterilor Adevărul de Seară. El spune că a condus cinci ani fără permis în România şi nu a avut probleme cu poliţiştii până când nu a agresat o femeie la semafor. „Îmi pare rău că am scuipat-o şi ca am făcut asta. Ea a făcut scandal. Eu doar m-am speriat puţin şi am încercat să mă apăr. I-am pus mâna pe cap. Şi am împins-o. Dar acum regret. Dacă nu atrăgeam atenţia asupra mea puteam să mai circul încă cinci ani fără permis de conducere fără să mă ia la ochi poliţiştii”, a spus Cosmin Pantea, de 30 de ani, şmecherul cu Ferarri.
Incidentul a avut loc săptămâna trecută, pe Calea Torontalului, când o timişoreancă susţine că a fost agresată pentru că a îndrăznit să-i taie calea şmecherului cu Ferarri. „Mă aşteptam să îmi mulţumească fiindcă i-am dat prioritate, iar el mi-a arătat semnul obscen. A coborât din maşină, mi-a dat un pumn în cap şi m-a scuipat. Apoi s-a urcat în maşină şi a plecat, trecând pe roşu”, a povestit femeia, al cărei copil a început să plângă atunci când a văzut toate acestea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu